Εργοτέλης – Ηρακλής 1-1

Εργοτέλης – Ηρακλής 1-1

Έπειτα από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, Εργοτέλης και Ηρακλής ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο Ηράκλειο, αποτέλεσμα το οποίο δεν βόλεψε κανέναν από τους δύο. «Βαρέλι» δίχως πάτο η Σπάρτη που διασύρθηκε εντός έδρας από την Δόξα Δράμας με 7-0.

Δίχως νικητή έληξε το ματς στο Παγκρήτιο στάδιο, ανάμεσα σε Εργοτέλη και Ηρακλή. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1, έπειτα από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με το αποτέλεσμα να αφήνει «πικρία» και στους δύο.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μέσα σε 4 λεπτά, με τον Μαζουλουξή να σκοράρει στο 79′ και να ανοίγει το σκορ για την κρητική ομάδα. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, καθώς ο Σίλβα Κλέιτον στο 84′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τους «Κυανόλευκους».

Έτσι ο Εργοτέλης έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας και τον Πλατανιά, ενώ ο Ηρακλής βρίσκεται στην 11η θέση με 36 βαθμούς.

Στο άλλο παιχνίδι των 16:00, η Σπάρτη γνώρισε άλλο έναν διασυρμό στην φετινή Football League, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την Δόξα Δράμας με 7-0!

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 4ο λεπτό με κεφαλιά του Μπαϊκαρά και έκτοτε δεν άφησαν το πόδι από το… γκάζι. Στο 13′ έκαναν το 2-0 με τον Δούμτσιο, ενώ με 2 γκολ του Κρητικού στο 35′ και 39′ έκαναν το 4-0. Το γκολ του Δούμτσιου στο 40′ διαμόρφωσε το 5-0 του ημιχρόνου.

Αισθητά πιο πεσμένος ο ρυθμός στο 2ο ημίχρονο, εκεί όπου η ομάδα της Δράμας βρήκε άλλα 2 τέρματα, με το αυτογκόλ του Γιατά στο 56′ και το γκολ του Μπαϊκαρά του 89′ διαμόρφωσαν το τελικό 7-0.

Στους 39 βαθμούς και την 8η θέση πλέον η Δόξα Δράμας, ενώ η Σπάρτη βρίσκεται στην τελευταία θέση με 14 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ