Νίκη ανόδου για Απόλλων Λάρισας και Πόντου, σε μπελάδες τα Τρίκαλα

Νίκη ανόδου για Απόλλων Λάρισας και Πόντου, σε μπελάδες τα Τρίκαλα

Απόλλων Λάρισας και Απόλλων Πόντου συνέχισαν με νίκες και μπήκαν σε τροχιά ανόδου πλησιάζοντας στην δεύτερη θέση της Football League τον Πλατανιά.

Μεγάλο βήμα ανόδου για Απόλλων Λάρισας και Απόλλων Πόντου που μετά τις νίκες τους με σκορ 3-1 και 2-1 επί των Τρικάλων και Καραϊσκάκη Άρτας, για την 27η αγωνιστική της Football League. Έτσι πλησίασαν στον έναν και τους τρεις πόντους αντίστοιχα τον δεύτερο Πλατανιά που έχει 49 βαθμούς.

Απόλλων Λάρισας-Τρίκαλα 3-1

Ο Απόλλων Λάρισας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και επέβαλε τον ρυθμό του από το πρώτο κιόλας ημίχρονο του αγώνα. Η πίεση που άσκησε από την αρχή απέδωσε καρπούς αφού κατάφερε να προηγηθεί στο 10′ ο Σκούπρας, ενώ οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματα τους με γκολ του Γκουντρουμπή έξι λεπτά μετά (16′).

Η ομάδα από τη Λάρισα συνέχισε να πιέζει και έκανε το 3-0 με τον Χατζή στο 24ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να κάνει το 4-0, με τον Μπραμπίγια όμως να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας των Τρικάλων.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους, τα Τρίκαλα κέρδισαν πέναλτι με τον Σμυρλή και ο Τριανταφυλλάκος το μετέτρεψε σε γκολ στο 49′, μειώνοντας σε σκορ 3-1. Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με την ομάδα της Λάρισας να μένει με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού λόγω αποβολής του Λίταινα.

Απόλλων Πόντου-ΑΕ Καραϊσκάκης 2-0

Ο Καραϊσκάκης άρχισε να πιέζει και έφτασε κοντά στο γκολ, έχοντας δοκάρι με τον Καπία, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 23ο λεπτό. Τρία λεπτά μετά ο Απόλλων Πόντου μπόρεσε να προηγηθεί με τον Σουντουρά που έκανε το 1-0.

Στο 43′ ο Απόλλωνας έκανε δύο τα τέρματα του και κατάφερε να πάρει προβάδισμα, με τον Κυβελίδη, δύο γκολ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 2-0.

Ο Καραϊσκάκης κέρδισε πέναλτι στο 57′, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βουκμίροβιτς, μειώνοντας σε 2-1 και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Το ματς μέχρι το 84′ δεν είχε κάτι αξιόλογο, τότε ο Απόλλων είχε δοκάρι με τον Σουντουρά και «φλέρταρε» με το 3-1. Στη συνέχεια δεν συνέβη κάτι αξιόλογο και έτσι έμεινε το 2-1.

Στο τρίτο παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Α.Ο. Χανιά Κισσαμικός πήρε τον αγώνα κόντρα στο Αήττητο Σπάτων στα χαρτιά, λόγω αποχώρησης της ομάδας των Σπάτων από το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ