Αποθέωση για τον Ολυμπιακό Βόλου και την άνοδο στη Football League

Αποθέωση για τον Ολυμπιακό Βόλου και την άνοδο στη Football League

Ο Ολυμπιακός Βόλου κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γ' Εθνική και επέστρεψε στη Football League, με τον κόσμο της ομάδας να βγαίνει στους δρόμους της πόλης για να πανηγυρίσει.

Την άνοδο στη Football League και την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου πανηγυρίζει η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Η ομάδα της Μαγνησίας παρά την ισοπαλία (0-0) με τον Γ.Σ. Αλμυρού, κατάφερε να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα στην κορυφή της βαθμολογίας, με 69 βαθμούς, μετά το τέλος της 26ης αγωνιστικής, υπερτερώντας της Νίκης Βόλου στην ισοβαθμία.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, ενώ οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας «ξεχύθηκαν» στους δρόμους της πόλης του Βόλου για να γιορτάσουν.

Οι φίλοι των ερυθρόλευκων απέδειξαν ποια είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης, καθώς την ίδια ώρα που ο ΝΠΣ Βόλος, που ανήκει στον Αχιλλέα Μπέο, πανηγυρίζει για την άνοδο στη Super League με ελάχιστο κόσμο στις κερκίδες, ο Ολυμπιακός Βόλου γιορτάζει την άνοδο στη Football League με χιλιάδες κόσμου στους δρόμους της πόλης.

Παρακάτω θα δείτε και το βίντεο από την πορεία της ομάδας με το πούλμαν στο κέντρο της πόλης του Βόλου και την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας που γιόρτασαν με τη ψυχή τους την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Δείτε βίντεο από την αποθέωση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ