Στο κυνήγι του Πλατανιά ο Απόλλων Λάρισας, νίκη-ανάσα για Ηρακλή

Στο κυνήγι του Πλατανιά ο Απόλλων Λάρισας, νίκη-ανάσα για Ηρακλή

Στο κυνήγι του Πλατανιά έμεινε ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του Βόλου με 3-1. Νίκη-ανάσα για τον Ηρακλή, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση των Τρικάλων στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Μεγάλη νίκη σημείωσε κόντρα στον Βόλο ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος επικράτησε με 3-1, κάνοντας μάλιστα ανατροπή του σκορ, παραμένοντας στο «κόλπο» για την δεύτερη θέση και τα μπαράζ ανόδου στην Super League.

Ο πρωτοπόρος Βόλος, ο οποίος έχει εξασφαλίσει την άνοδο του στην Super League, άνοιξε το σκορ στο 37΄ με τον Ηλιόπουλο, όμως οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψαν το σκορ.

Πρώτα, το αυτογκόλ του Γκαλίτσιου στο 56΄ ισοφάρισε το παιχνίδι, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Λουτσάο έφερε τούμπα το παιχνίδι. Το τελικό 3-1 το διαμόρφωσε ο Μαρκολίνο στο 87΄ δίνοντας παράσταση νίκης στην ομάδα του.

Ηρακλής – Τρίκαλα 1-0

Νίκη παραμονής σημείωσε ο Ηρακλής στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Ο Γηραιός ήθελε οπωσδήποτε την νίκη για να παραμείνει στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας και επομένως στην Super League 2 του χρόνου.

Μια νίκη που βάζει τον Γηραιό εντός στην δεκάδας του πρωταθλήματος, ισοβαθμόντας με την ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ ταυτόχρονα στέλνει την ομάδα του ΑΟ Τρικάλων στην τελευταία τετράδα.

Αυτή η μεγάλη νίκη ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Ζιαμπάρη να χρίζεται χρυσός σκόρερ για την ομάδα του. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο 95ο λεπτό ήρθε το γκολ για τον Ηρακλή από τον Νίκο Ζιαμπάρη οποίος με κεφαλιά έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του και το δικαίωμα να ελπίζει.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Πλατανιάς – Παναχαϊκή 4-3

Κέρκυρα- Σπάρτη 3-0 (άνευ αγώνα)

ΑΕ Καραϊσκάκης – Κισσαμικός 0-0

Ηρόδοτος – Αιγινιακός 4-2

Η Σπάρτη έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά, καθώς κατέβηκε με 10 παίκτες για το ματς εκ των οποίων οι τέσσερις δεν μπορούσαν να αγωνιστούν λόγω γαστρεντερίτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ