Η βαθμολογία της Football League: Ο Πλατανιάς οδηγεί την κούρσα για τα μπαράζ ανόδου

Η βαθμολογία της Football League: Ο Πλατανιάς οδηγεί την κούρσα για τα μπαράζ ανόδου

Πλατανιάς και Απόλλων Λάρισας οδηγούν την κούρσα της για την δεύτερη θέση και τα μπαράζ ανόδου στην Super League, ενώ μεγάλη μάχη γίνεται για την μάχη του υποβιβασμού στην Γ΄ Εθνική.

Πλατανιάς και Απόλλων Λάρισας συνέχισαν με νίκες στην 28η αγωνιστική αγωνιστική της Football League, καθώς επικράτησαν της Παναχαϊκή (4-3) και του Βόλου (3-1) αντίστοιχα.

Οι δυο ομάδες απέχουν ένα πόντο (52 Πλατανιάς-51 Απόλλων Λάρισας) για την «μάχη» που δίνουν για την δεύτερη θέση, ενώ από κοντά βρίσκονται Εργοτέλης (47β.) και Απόλλων Πόντου (46β.), ο οποίος αντιμετωπίζει αύριο (18/4) την Δόξα στην Δράμα.

Πέρα από την μάχη των μπαράζ, μεγάλη αγωνία υπάρχει και στα χαμηλά πατώματα. Ο Ηρακλής πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα με το γκολ του Ζιαμπάρη στις καθυστερήσεις του αγώνα, πιάνοντας στην 10η θέση της βαθμολογίας την Δόξα Δράμας και την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Θυμίζετε ότι μετά την αναδιάρθρωση, οι ομάδες που θα είναι στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας της Football League θα αγωνιστούν στην Super League, ενώ οι υπόλοιπες που θα είναι κάτω από την 10η θέση θα αγωνιστούν στην Γ΄ Εθνική.

 

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Football League:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ