Τη Μ. Δευτέρα το Ηρακλής – Βόλος και το Εργοτέλης – Καραϊσκάκης

Τη Μ. Δευτέρα το Ηρακλής – Βόλος και το Εργοτέλης – Καραϊσκάκης

Μετάθεση κατά μια ημέρα πήραν οι αναμετρήσεις του Ηρακλή με τον ΝΠΣ Βόλο και του Εργοτέλη με την ΑΕ Καραϊσκάκης, μετά από σχετική εντολή του υπουργείου Αθλητισμού.

Δεκτό έγινε το αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής για μετάθεση της αναμέτρησης με τον ΝΠΣ Βόλο, ενώ παράλληλα πήρε αναβολή κατά μια ημέρα και η αναμέτρηση του Εργοτέλη με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Συγκεκριμένα, το αίτημα που είχε καταθέσει ο «Γηραιός» για μετάθεση της αναμέτρησης με το Βόλο από την Κυριακή στη Μ. Δευτέρα έγινε τελικά δεκτό, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις.

Βέβαια, χρειάστηκε η εντολή του υπουργείου Αθλητισμού και το αίτημα της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ώστε να ληφθεί η εν λόγω απόφαση, με τον αγώνα τελικά να διεξάγεται την πρώτη ημέρα της Μ. Εβδομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας γνωρίζουμε πως σε συνέχεια εγγράφων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης (αριθμ. πρωτ. 3592/19/832 & 3560/19/833660 ), τα οποία αφορούν στη μετάθεση του αγώνα της 29ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE «ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ», για λόγους τήρησης της τάξης και της προστασίας των φιλάθλων, ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης με ώρα έναρξης την 15:00. Ο αγώνας είχε αρχικά ορισθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2019″.

Η ανακοίνωση για το Εργοτέλης Γ.Σ. 88 – Α.Ε. Καραϊσκάκης: “Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν των ανωτέρω εγγράφων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και προκειμένου να εξασφαλισθεί η ισονομία και η αξιοπιστία του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, μετά τη μετάθεση του αγώνα μεταξύ των «ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ» ο αγώνας της 29ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE μεταξύ των «ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ 88 – ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου Κρήτης με ώρα έναρξης την 15:00. Ο αγώνας είχε αρχικά ορισθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2019».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ