Διγκόζης : «Η βαθμολογία τα λέει όλα»

Διγκόζης : «Η βαθμολογία τα λέει όλα»

Ο τεχνικός της Δόξας. Αγγελος Διγκόζης στάθηκε στην φάση του Χρήστου Μπούρμπου για την οποία οι γηπεδούχοι ζήτησαν δεύτερη κίτρινη για τον παίκτη του Άρη.

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο 28’, εν τέλει η Δόξα δεν μπόρεσε να κρατήσει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Άρη, χάνοντας με 2-1 εντός έδρας. Ο τεχνικός των Δραμινών Αγγελος Διγκόζης στάθηκε σε μια φάση με τον Χρήστο Μπούρμπο (στο Β’ μέρος), στην οποία οι γηπεδούχοι ζήτησαν κίτρινη, που θα ήταν η δεύτερη για τον Ελληνα μπακ.

«Δεν μπορέσαμε να βάλουμε «στοπ» στην πορεία του Άρη . Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, είναι σημαντικό ότι δεν αποβλήθηκε ο Μπούρμπος. Νομίζω ότι είναι η φάση του αγώνα», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο νεαρός τεχνικός στην κρατική τηλεόραση.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Διγκόζης πρόσθεσε:

Για τον αγώνα: «Χάθηκε ένα παιχνίδι και τίποτε παραπάνω. Χάσαμε τρεις βαθμούς και αυτό μας στεναχωρεί πάρα πολύ. Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι πολύ καλή για την ομάδα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο πέσαμε γιατί μιλάμε για μία ομάδα που ξεκίνησε 25 Σεπτεμβρίου και δεν μπορεί να έχει τον ίδιο ρυθμό για 90 λεπτά. Και στο δεύτερο όμως ο Αρης δεν έκανε κάποια φάση. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία και αν ήταν 2η κίτρινη στον Μπούρμπο. Δεν θα το κάνω γιατί και ο διαιτητής άνθρωπος είναι. Μπορεί να έκανε ένα ανθρώπινο λάθος. Ο Αρης ήταν τυχερός. Χωρίς ευκαιρία έκανε δύο γκολ και κέρδισε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για τη δεύτερη κίτρινη που ζήτησε στον Ιντζόγλου: «Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Αν είναι ανθρώπινα λάθη, τα δεχόμαστε. Δυστυχώς όμως εδώ και επτά αγωνιστικές τα λάθη γίνονται εις βάρος της ομάδας μας. Αυτό μας προβληματίζει. Δεν κοιτάμε όμως την απόδοση της διαιτητικής τριάδας».

Για το κατά πόσο η διαφορά των οκτώ βαθμών Αρη και Δόξας αντικατοπτρίζει τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων: «Δεν μπορώ να πω αν ισχύει ή όχι. Η βαθμολογία τα λέει όλα. Ο Αρης έχει επτά στα επτά. Πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια παρόλο που στα παιχνίδια του δεν έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία. Παρόλα αυτά βρίσκει τον τρόπο και μπράβο του».

Ο Λευτέρης Ματσούκας χαρακτήρισε τυχερά τα γκολ του Άρη: «Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες, σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα. Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι.

Στο δεύτερο ο Άρης με δύο τυχερές φάσεις βρέθηκε μπροστά. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας και θα προχωρήσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Συγνώμη από τον κόσμο αν τον στεναχωρήσαμε. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ