Ο Ιωνικός ανέβηκε στη νέα Football League

Ο Ιωνικός ανέβηκε στη νέα Football League

Ο Ιωνικός επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από μια οκταετία, καθώς νίκησε με 2-0 τον Αιολικό στη Νίκαια.

Μετά από 8 χρόνια ο Ιωνικός πήρε την άνοδο στη νεοσύστατη Football League και επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες, αφού οι Νικαιώτες επικράτησαν του Αιολικού με 2-0.

Οι γηπεδούχοι που είδαν το γήπεδο της Νίκαιας να είναι κατάμεστο, ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 16′ με αυτογκόλ του Μπούζουρα.

Η ομάδα της Νίκαιας παρά το γεγονός ότι πιέστηκε για το επόμενο 20λεπτο κατάφερε να σκοράρει στο 38ο λεπτό, αφού ο Κουιρουκίδης έφυγε στην αντεπίθεση και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο δεύτερο μέρος δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο αν και ο Αιολικός πίεσε για την ανατροπή και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Ιωνικό και τους οπαδούς του να πανηγυρίζουν έξαλλα την άνοδο στη νέα Football League.

Ιωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Δημακάκος, Καρέλης (46′ Θέος), Ατματζίδης, Κουιρουκίδης (86′ Μανωλάς), Γκοτσούλιας, Καλλέργης (90+1′ Τσιριγώτης), Μουστάκης, Πατσατζόγλου, Πλάκας, Πογοσιάν (63′ Κατσικογιάννης).

Αιολικός (Στύλος): Κουμπάς, Λαμπράκης (58′ Ποτουρίδης), Κρητικός (46′ Βουτσιώτης), Μπούζουρας, Τζόρνταν, Βαλιός, Τάχιας (86′ λ.τ Καρυτινός), Κατσίκης (79′ Λάλας), Τσουβαλτσίδης, Διαμαντίδης, Τσουμπανέλλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ