Τάτσης: «Είναι περήφανος για τους παίκτες μου, κάναμε μεγάλη προσπάθεια»

Ο τεχνικός του Πλατανιά παρά το γεγονός η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο, δήλωσε ότι είναι περήφανος για τους παίκτες του και για την προσπάθειά τους.


Τάτσης: «Είναι περήφανος για τους παίκτες μου, κάναμε μεγάλη προσπάθεια» | to10.gr

Ο Πλατανιάς πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ και έφτασε μια ανάσα από την άνοδο όταν ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 2-2, αλλά στο 95’ δέχθηκε τρίτο γκολ από τον Ναμπί και αποχαιρέτησε το όνειρο της Σούπερ Λίγκας.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και παρά το γεγονός ότι ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο, ο τεχνικός του χανιώτικου συλλόγου, Γιάννης Τσάτσης, δήλωσε ότι είναι περήφανος για την ομάδα του και για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Η λέξη είναι μόνο περηφάνεια για την ομάδα που έχουμε φτιάξει φέτος. Εάν το ματς έληγε στο 93′ θα ήταν ένα θαύμα. Φανταστικό παιχνίδι. Εναλλαγή συναισθημάτων. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Δυστυχώς όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε μεγάλο επίτευγμα. Και εδώ που ήρθαμε και αυτό που δείξαμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο