«Εδεσε» τον Μπρους ο Εργοτέλης

«Εδεσε» τον Μπρους ο Εργοτέλης

Ο Άλμπερτ Μπρους υπέγραψε για άλλα δύο χρόνια στον Εργοτέλη και θα συνεχίσει να φοράει τα χρώματα της κρητικής ομάδας.

Την ανανέωση της συνεργασίας της για άλλα δύο χρόνια με τον Άλμπερτ Μπρους ανακοίνωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης, με την κρητική ομάδα να διατηρεί στο ρόστερ της τον Γκανέζο μέσο.

Ο Αφρικανός άσος ήταν από τους βασικούς πυλώνες της περσινής ομάδας και αγωνίστηκε συνολικά σε 36 αγώνες (1γκολ), γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό του ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκι Παπαβασιλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Albert Bruce θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Εργοτέλη για δυο ακόμα χρόνια. Ο Γκανέζος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε την ανανέωση του συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα. Οι δυο πλευρές είχαν θετική διάθεση για επέκταση της συνεργασίας γεγονός το οποίο βοήθησε ώστε να ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα η νέα συμφωνία.»

Ο Αφρικανός άσος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου. Ο Εργοτέλης είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μια εκπληκτική οικογένεια. Εύχομαι να έχω υγεία και δύναμη. Θα κάνω τα πάντα έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ