Απόλλων Σμύρνης: «Οι απόψεις του Γ. Γεωργίου αφορούν τη δημοσιογραφική του ιδιότητα»

Απόλλων Σμύρνης: «Οι απόψεις του Γ. Γεωργίου αφορούν τη δημοσιογραφική του ιδιότητα»

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης τοποθετήθηκε για τα όσα είπε ο Γιώργος Γεωργίου, τονίζοντας πως αφορούν τη δημοσιογραφική ιδιότητά του κι όχι αυτή του προέδρου της ομάδας.

Επίσημη θέση με αφορμή τα λόγια του Γιώργου Γεωργίου πήρε με ανακοίνωση του ο Απόλλωνας Σμύρνης, ξεκαθαρίζοντας πως αυτές οι απόψεις σχετίζονται με την δημοσιογραφική του ιδιότητα και όχι με αυτή του προέδρου της ομάδας.

«Τα όσα σχολιάζει για άλλες ομάδες, αποτελούν προσωπικές απόψεις, με τις οποίες καμία απολύτως σχέση δεν έχει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και τις οποίες δεν ασπάζεται.», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Γεωργίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το ελληνικό ποδόσφαιρο και προέβη σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί. Ανέφερε πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει αγοράσει τη Ξάνθη αλλά και τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης καθιστά σαφές ότι οι απόψεις του Γιώργου Γεωργίου αφορούν τη δημοσιογραφική ιδιότητά του και σε καμία περίπτωση αυτή του προέδρου της ομάδας μας. Ιδιαίτερα τα όσα σχολιάζει κατά καιρούς για άλλες ομάδες, αποτελούν προσωπικές απόψεις, εκτιμήσεις ή πληροφορίες, με τις οποίες καμία απολύτως σχέση δεν έχει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και τις οποίες δεν ασπάζεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ