Άρης : Επέστρεψε ο Τζανακάκης, προφυλάχθηκε ο Πλατέλλας

Άρης : Επέστρεψε ο Τζανακάκης, προφυλάχθηκε ο Πλατέλλας

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τζανακάκης, ανέβασαν ρυθμούς οι Μπράνισλαβ Νίκιτς και Δημήτρη Ανάκογλου, στο πρόγραμμα της Τετάρτης.

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη την Τετάρτη (13/12) ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/12, 17:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Τα ευχάριστα αφορούν τον Μανώλη Τζανακάκη, ο οποίος μετά από αρκετές ημέρες επέστρεψε και πάλι σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού.

Εξάλλου, ο Βαγγέλης Πλατέλλας,, ακολούθησε ένα μέρος της σημερινής προπόνησης και –για καθαρά προληπτικούς λόγους- προφυλάχτηκε από το υπόλοιπο. Ως γνωστόν, ο 29χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός προέρχεται από τραυματισμό, έχοντας επιβαρυνθεί από τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς στη Δράμα (σ.σ. πέρασε ως αλλαγή στο 51’)

Σε ό,τι αφορά τους Μπράνισλαβ Νίκιτς και Δημήτρη Ανάκογλου, αμφότεροι ανέβασαν ρυθμό και συμμετείχαν σε κομμάτι της προπόνησης, δείχνοντας πως σιγά σιγά επανέρχονται.

Τέλος να σημειώσουμε ότι την Πέμπτη (14/12), θα ακολουθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ