Μπακάλαρος : «Γιορτή το Παναχαϊκή – Παναιγιάλειος»

Μπακάλαρος : «Γιορτή το Παναχαϊκή – Παναιγιάλειος»

Ο πρόεδρος της πατρινής ΠΑΕ Κώστας Μπακαλάρος στέλνοντας το μήνυμα του στους φιλάθλους της Παναχαϊκής, έκανε λόγο για μια γιορτή.

Την Κυριακή (17/12, 17:00) η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Παναιγιάλειο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Football League, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Κώστα Μπακαλάρο να κάνει λόγο για μια γιορτή.

«Θέλουμε τον κόσμο να είναι μαζί μας και ευελπιστούμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι που θέλουμε τον κόσμο ήσυχο να είναι κοντά μας. Ένα τοπικό ντέρμπι που πρέπει να είναι γιορτή. Θα παρέχουμε την καλύτερη φιλοξενία στον Παναιγιάλειο, όπως θα θέλουμε και εμείς να έχουμε καλή φιλοξενία στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου. Πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ όμορφη και θα είναι μια πραγματική γιορτή», είπε αρχικά ο κ. Μπακάλαρος.

Ερωτηθείς πόσο σημαντικό είναι ότι ο κόσμος επιστρέφει στο γήπεδο μετά από χρόνια απάντησε: «Είναι πολύ σημαντικό γιατί δίνει ικανοποίηση σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με την ομάδα. Στην ΠΑΕ, στο Δ.Σ, στους Συμμάχους, στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε όσους απαρτίζουν την Παναχαϊκή και μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ερωτηθείς για το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης ήταν πολύ λακωνικός και τόνισε: «Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θα συζητήσουμε με τον Κώστα Κατσουράνη και την τεχνική ηγεσία και ως διοίκηση της ΠΑΕ θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ