Football League : Φρέναρε την Παναχαϊκή η Καλαμαριά

Football League : Φρέναρε την Παναχαϊκή η Καλαμαριά

Αγωνιζόμενη για περίπου 83' λεπτά με παίκτη λιγότερο, η Παναχαϊκή έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμαριά για την 9η αγωνιστική.

Μένοντας με παίκτη λιγότερο από το 7ο λεπτό, η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να περάσει από την Καλαμαριά, μένοντας στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου για την 9η αγωνιστική.

Έτσι οι Πατρινοί έφτασαν τους 20 βαθμούς, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευθούν τη νέα απώλεια βαθμών που γνώρισε ο Άρης, ο οποίος νωρίτερα έφερε επίσης 0-0 στον Παναιγιάλειο.

Οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς της Θεσσαλονίκης άλλαξαν μόλις στο 7′, καθώς ο Σπύρος Βροντάρας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητ για χέρι εκτός της περιοχής (σε προσπάθεια να ανακόψει τον Χασομέρη).

Οπως ήταν φυσικό η εξέλιξη αυτή έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να έχουν τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά την κατοχή, σε ένα ματς πάντως που είχε λίγες κλασικές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Οι δύο μεγαλύτερες σημειώθηκαν στο Β’ μέρος, με τους φιλοξεονούμενους να αγγίζουν στο γκολ στο 70′ (σουτ του Ελευθεριάδη, απόκρουση Λόπεθ) και τους γηπεδούχους να απειλούν στο 77′ (πλασέ του Κυβελίδη στο οριζόντιο δοκάρι)

Διπλή ανατροπή για τον Απόλλωνα Λάρισας

Εξάλλου, σε ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη ματς που σημειώθηκαν πέντε τέρματα, ο Απόλλωνας Λάρισας επικράτησε του Εργοτέλη με 3-2.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν δύο φορές, στο 13’ με τον Κάιπερς και στο 49’ με τον Αγγελόπουλο, ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν. Αρχικά ισοφάρισαν (1-1) με πέναλτι του Τσιλούλη στο 29’, έφεραν δεύτερη φορά το ματς στα ίσια (2-2) στο 58’ με τον Σαχινίδι, και ολοκλήρωσαν τη μεγάλη ανατροπή στο 67’ (3-2) με τον ίδιο ποδοσφαιριστή!

Βεβαίως σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς, έπαιξε η αποβολή του Σταματάκου στο 28′, καθώς έδιωξε με το χέρι σουτ πάνω στη γραμμή

Εξάλλου, ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς του Αιγινιακού με τη Βέροια με τον Βανκεβάι να ισοφαρίζει στο 76ο λεπτό το τέρμα του Τσολακίδη στο 51’

Αυτή την ώρα αναμετρώνται Απόλλων Πόντου – Παναχαϊκή.

Πρόγραμμά και αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Football League:

Τετάρτη 20/12
Τρίκαλα – Αχαρναϊκός (ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ)
Παναιγιάλειος – Άρης 0-0

Αιγινιακός – Βέροια 1-1
(51’ Τσολακίδης – 76’ Βανκεβάι)

Απόλλων Λάρισας – Εργοτέλης 3-2
(29’ πεν. Τσιλούλης, 58’ 67’ Σαχινίδης – 13’ Κάιπερς, 49’ Αγγελόπουλος)

Απόλλων Πόντου – Παναχαϊκή 0-0

Πέμπτη 21/12
Κισσαμικός – Πανσερραϊκός
Αναγέννηση Καρδίτσας – Σπάρτη
Καλλιθέα – ΑΕ Καραϊσκάκης

Τετάρτη 17/1
ΟΦΗ – Δόξα Δράμας (17:00)

Οι συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας – Εργοτέλης 3-2
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Σάββας (74’ Καρακατσάνης), Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Σαχινίδης (90’ Ανδρέου), Τσιλούλης, Σουλίδης (80’ Ιβανίδης), Χατζής
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Πάτας, Βογιατζής, Μπάτζιος, Σταμόπουλος, Μπούζας, Μπουτσάκης, Έφορντ (43’ Αγγελόπουλος, 62’ Ιατρούδης), Κάιπερς (80’ Λυδάκης), Σταματάκος, Εντιαγιέ.

Αιγινιακός – Βέροια 1-1
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Τοπαλίδης, Γκατσολάρι, Πολύζος, Ζούρκος (Παπαδόπουλος 78′), Τσολακίδης, Σοφιάνης, Δωματάς.
ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Ουνγιαλίδης (Ουνγιαλίδης 46′), Λάσκαρης, Δόρης (Γιαμόα 60′), Μπλέτσας, Λίταινας (Τσιούχας 89′), Βανκεβάι.

Απόλλων Πόντου – Παναχαϊκή 0-0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καλί, Σαμαράς, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης, Λιόνης (77′ Κυβελίδης), Καλογέρης, Χασομέρης, Μπρίτο.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Στεργίδης (51′ Σωτηράκος), Φωτάκης, Μακρυδημήτρης, Φουρλάνος, Σπανός (10′ Σούλης), Ελευθεριάδης (83′ Αποστολόπουλος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ