Απόλλων Λάρισας – Εργοτέλης : «Μας έχουν αφαιρέσει το δικαίωμα να κερδίσουμε» είπε ο Γκώνιας

Απόλλων Λάρισας – Εργοτέλης : «Μας έχουν αφαιρέσει το δικαίωμα να κερδίσουμε» είπε ο Γκώνιας

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία είχε γι' ακόμη μία φορά ο τεχνικός του Εργοτέλη, Τάκης Γκώνιας, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε δύο φορές. Ο Τάκης Γκώνιας με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε είχε πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των Κρητικών σε πρώτη φάση έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας και αργότερα τα «έχωσε», τονίζοντας πως μερικοί έχουν αφαιρέσει από εκείνον και τους παίκτες του το δικαίωμα της νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Γκώνια:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη και εύχομαι καλή συνέχεια. Όσο για εμάς, ξεκινήσαμε τέλεια το παιχνίδι, πετύχαμε ένα πανέμορφο τέρμα, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να πετύχουμε και δεύτερο και μετά για άλλη μία αγωνιστική άλλοι παράγοντες που απλά είναι υπεύθυνοι να διεκπαιρεώνουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, το καταστρέφουν και αφαιρούν από την ομάδα μας για μία ακόμα φορά το δικαίωμα να κερδίσει.

Δεν θέλω να πω τίποτα από το πέναλτι και μετά. Τα είδατε, φαντάζομαι να τα γράψετε, γιατί με τις τιμωρίες που έχουν γίνει φέτος και σε μένα και στην ομάδα μας είναι πρωτοφανείς. Με αποκορύφωμα την αποβολή μου, γιατί έδωσα πάσα να παίξουν γρήγορα τη μπάλα, γιατί δεν υπήρχαν ball boys στο γήπεδο! Συγχαρητήρια στους κυρίους αυτούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ