Εργοτέλης : «Μία απόφαση άλλαξε τα πάντα, ενώ αξίζαμε περισσότερα» είπε ο Κάιπερς

Εργοτέλης : «Μία απόφαση άλλαξε τα πάντα, ενώ αξίζαμε περισσότερα» είπε ο Κάιπερς

Απογοητευμένος από τις διαιτητικές αποφάσεις στο εκτός έδρας ματς του Εργοτέλη με τον Απόλλωνα Λάρισας, ήταν ο Ούγκο Κάιπερς, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του.

Ο Εργοτέλης μετά από εννιά αγωνιστικές στη Football League δεν έχει πάρει ακόμη νίκη, με αποτέλεσμα να είναι τελευταίος στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Γι’ αυτό σημαντικό ρόλο έχουν παίξει και οι διαιτητικές αποφάσεις, σύμφωνα με τον Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος βρήκε και πάλι δίχτυα για τους Κρητικούς στο εκτός έδρας ματς απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, όμως, αυτό δεν έφτανε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ούγκο Κάιπερς:

«Ήρθα από μία άλλη χώρα να παίξω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Δεν γνώριζα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά εντυπωσιάστηκα με το πόσο καλά είναι τα πράγματα στον Εργοτέλη. Δυστυχώς μετά από εννέα αγωνιστικές δεν έχουμε νίκη, αλλά μπορώ να σας πω ότι αξίζουμε πολλά περισσότερα.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, αλλά μία απόφαση τα άλλαξε όλα. Αυτό έχει συμβεί πολλές φορές τις προηγούμενες εβδομάδες. Κάθε εβδομάδα όλοι κάνουμε σπουδαία δουλειά. Έχουμε πολλές άσχημες αποφάσεις εναντίον μας, αλλά δεν τα παρατάμε. Είμαι σίγουρος ότι μετά τη διακοπή θα καταφέρουμε να πάρουμε αποτελέσματα που αξίζουμε και έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ