Ιωνικός- Τρίκαλα 0-0

Ιωνικός- Τρίκαλα 0-0

Ιωνικός και Τρίκαλα αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Νεάπολη, με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό, στην πρεμιέρα της Football League.

Ο Ιωνικός έπειτα από τη ήττα από την Παναχαϊκή (1-2) για το Κύπελλο Ελλάδας, υποδέχτηκε τα Τρίκαλα στη Νίκαια για την πρεμιέρα της νεοσύστατης Football League.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν την μοναδική μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου με την κεφαλιά του Άλεξιτς στο 21′ να αποκρούεται δύσκολα από τον τερματοφύλακα του Ιωνικού. Οι γηπεδούχοι είχαν προτεραιότητα να διαφυλάξουν τα νώτα τους, αφήνοντας την κυκλοφορία της μπάλας στα Τρίκαλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με πιο επιθετική διάθεση, χάνοντας και εκείνοι μια μεγάλη ευκαιρία με τον Παπατζίκο στο 53′. Στα υπόλοιπα λεπτά, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αρκετά, με τις δύο ομάδες να αρχίζουν να συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τον Ιωνικό και τα Τρίκαλα να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στην κατηγορία.

Ιωνικός (Δημήτρης Αρανούτης): Κουρεπίνης, Γκοτσούλιας, Κρητικός, Καλλέργης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μάναλης, Παπατζίκος, Ιωάννου, Τιέντσε, Φουρλάνος, Μουστάκης

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Παπαγεωργίου, Γρηγορόπουλος, Άλεξιτς, Πελάεθ, Τεγούσης, Σταματής

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ