ΑΟΧ Κισσαμικός – Πανσερραϊκός 2-0

ΑΟΧ Κισσαμικός – Πανσερραϊκός 2-0

Ο Κισσαμικός επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού στην Κρήτη και έκλεισε με ιδανικό τρόπο το 2017!

Την παραδοσιακή ρακί της Κρήτης κέρασε ο Κισσαμικός τον φιλοξενούμενο Πανσερραϊκό και μαζί με αυτό τους…. φιλοδώρησε με δύο γκολ ολοκληρώνοντας με νίκη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2017!

Ο Κισσαμικός υποδέχτηκε τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστική της Football League και επικράτησε με το… επαγγελματικό 2-0 χάρη στα τέρματα των Μηνά Χαλκιαδάκη και Δημήτρη Ντάγκρας.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους Κρητικούς ήρθε στο 4΄ με τον Τσαμούρη να διώχνει πάνω στην γραμμή την προσπάθεια του Λέο. Στη συνέχεια το παιχνίδι εξελίχθηκε με λιγοστές φάσεις. Λίγο μετά το το ημίωρο,ένα σουτ του Βρεττού στο 34΄πέρασε άουτ και
στο 41΄ ο Κισσαμικός έφτασε πολύ κοντά στο 1-0, όμως ο Σέρβος γκολκίπερ των Λιονταριών, Ρίστιτς, σταμάτησε δύσκολα τον Χαλκιαδάκη.

Στο 48΄ο Πανσερραϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκούρτσα να αστοχεί από πλεονεκτική θέση ύστερα από σέντρα του Πόζογλου, αλλά στο 60′ ο Χαλκιαδάκης δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς. Στο 84΄ ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι με τον Στέβιτς και δύο λεπτά αργότερα, ο Ντάγκρας έκανε το 2-0 για τον Κισσαμικό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Τσαμούρης, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Παπουτσογιαννόπουλος (76′ Σιάκκας) , Ρούτσης, Πόζογλου(77′ Τζιτζικαλάκης), Δούμτσιος (73′ Γκέκας), Γκούρτσας.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Αποστολίδης(69′ Σάλιακας), Βρεττός (88’Σελινιωτάκης) , Λέο, Χαλκιαδάκης (78’Ντάγκρας) .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ