Καλλιθέα – Καραϊσκάκης 1-1

Καλλιθέα – Καραϊσκάκης 1-1

Καλλιθέα και Καραϊσκάκης ήρθαν ισόπαλοι (1-1) στο Γρηγόρης Λαμπράκης, στον αγώνα που έριξε την αυλαία της εμβόλιμης 9ης αγωνιστικής της Football League.

Η Καλλιθέα που βρίσκεται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League απέσπασε σπουδαίο βαθμό στη μάχη για την παραμονή από τον Καραϊσκάκης (1-1) στο Ελ Πάσο. Από πλευράς τους, οι νεοφώτιστοι ανέβηκαν στην 8η θέση με 13 βαθμούς!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυναμικά στην αναμέτρηση και στο 5΄ είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, με την εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη να περνά μόλις  άουτ από την εστία του Κουτογλίδη. Από το σημείο εκείνο και μετά η Καλλιθέα ήταν αυτή, που είχε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να γίνεται απειλητική.

Στο 39ο λεπτό ο Συριόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 42 το σουτ του Δημητριάδη πέρασε λίγο πάνω από την εστία της Καλλιθέας και στο 54ο λεπτό ο Καραϊσκάκης έφερε το ματς στα ίσα (1-1), χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα. (Πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Συριόπουλος και οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή). Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ανατροπή στο 57′ με τον Λουκίνα να μην καταφέρνει τελικά να σκοράρει και το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους.

Καλλιθέα (Τσιβίλογλου): Κουτογλίδης, Καντέ, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Σεζάι, Βασιλείου, Χοτζάλι (85′ Κερασίδης), Μάκο, Βαλμάς (62′ Σμυρλής), Γκέτσι (78′ Ταμπάκης).

ΑΕ Καραϊσκάκης (Παπαβασιλείου): Μέλκας, Καραγιαννίδης, Γυφτοκώστας (74′ Μακρίδης), Χούσος, Δημητριάδης (89′ Ευαγγέλου), Κόλινς (46′ Κυριάκης), Θεολόγου, Παπανίκου, Λουκίνας, Τσοντάκης, Μακρής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ