Τα αποτελέσματα της Football League

Τα αποτελέσματα της Football League

Η 2η αγωνιστική της Football League έδειξε... Καλαμάτα. Η «Μαύρη Θύελλα» πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Ήττα για τη Νίκη Βόλου στην Ιεράπετρα, σπουδαίο «διπλό» της Βέροιας στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου.

Το πρώτο σκέλος των σημερινών αγώνων της Football League, έστειλε την Καλαμάτα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και σε συνδυασμό με την «λευκή» ισοπαλία της Καβάλας με το Αιγάλεω, η «Μαύρη Θύελλα» απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής έπειτα από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Ιαλυσό.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε μέσα στο σπίτι του από την Βέροια (0-2), η οποία αγωνιζόταν με δέκα παίκτες. Τέλος ο ΟΦ Ιεράπετρας λύγισε τη Νίκη Βόλου στην Κρήτη με 2-1 και πάτησε στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Πελοποννήσου πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, δείχνοντας πως επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες με άγριες διαθέσεις. Η Καλαμάτα ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Ιαλυσού. Στο 48′ ο Μάκος άνοιξε το σκορ και στο 78ο λεπτό ο Κουιρουκίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους γηπεδούχους.

Η Βέροια έφυγε με το «διπλό» από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, επικρατώντας με 2-0. Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 52ο λεπτό, λόγω αποβολής του Πέντα. Ο Πασάς καθάρισε σε διάστημα έξι λεπτών και έφερε την ψυχρολουσία στην πρωτεύσουα της Μαγνησίας. Ο μέσος της Βέροιας σκόραρε… δις στο 84′ και το 90′ και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Τέλος στον αγώνα της Ιεράπετρας, ο ΟΦΙ νίκησε με 2-1 την έτερη ομάδα του Βόλου, τη Νίκη και «σκαρφάλωσε» στη τέταρτη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την Καλαμάτα. Ο Χίτζίδης στο 51′ και ο Αναστασόπουλος στο 57′ έδωσαν διαφορά ασφαλείας στους Κρητικούς (2-0). Το μόνο που κατάφερε η Νίκη ήταν να μειώσει στο 90ο λεπτό με τον Μασκουνιάν, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ