ΟΦΗ : «Κύριε Λάμπρου γίνατε ο καλύτερος Άγιος Βασίλης στη Νέα Σμύρνη»

Ο ΟΦΗ εξέφρασε τα παράπονά του μέσω ανακοίνωσης για την διαιτησία στο ματς των Κρητικών με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ενώ στο τέλος ευχήθηκε στον κόσμο για τις γιορτές.

ΟΦΗ : «Κύριε Λάμπρου γίνατε ο καλύτερος Άγιος Βασίλης στη Νέα Σμύρνη» | to10.gr

Ο ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση στέλνοντας τις ευχές του στον κόσμο για τις γιορτές, όμως διαμαρτυρήθηκε κι έντονα στον διαιτητή Λάμπρου για τις αποφάσεις του στο ματς με τον Πανιώνιο.

Οι Κρητικοί άφησαν αιχμές για την διαιτησία του κ. Λάμπρου, χαρακτηρίζοντας τον ως τον καλύτερο Άγιο Βασίλη για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, για τα δώρα που της προσέφερε χάρη στις αποφάσεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Xρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα, κύριε διαιτητά Λάμπρου! Γίνατε ο καλύτερος Αγιος Βασίλης στη Νέα Σμύρνη, με τα… δώρα σας, αλλά δυστυχώς θυμηθήκατε μόνο τον αντίπαλο! Εμάς (τον ΟΦΗ) μας ξεχάσατε! Αντί να μας δώσετε, μας πήρατε κι’ όλας!
Μας είπατε όμως (και μάλιστα φωναχτά), τα… κάλαντα! Και τα ακούσαμε και τα καταλάβαμε, κύριε Λάμπρου! Αλήθεια, όταν είδατε στο VIDEO το πέναλτι που δεν δώσατε, στον ΟΦΗ, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, νοιώσατε καθόλου τύψεις ή απλά είχατε ευχαρίστηση, για το γεγονός ότι με τα σφυρίγματα σας, αλλοιώσατε το αποτέλεσμα ενός αγώνα; Αυτές τις Αγιες Μέρες, το τελευταίο που θα θέλαμε, σαν ΟΦΗ, είναι να ασχοληθούμε με την διαιτησία και να εκφράσουμε δημόσια παράπονα, αντί για ευχές. Όταν όμως βλέπεις να κλέβουν τον ιδρώτα των παικτών σου, με τόσο προκλητικό τρόπο, δεν μπορείς να μένεις απαθής. Δεν είναι μόνο το καθαρό πέναλτι, που δεν έδωσε ο διαιτητής και το είδε όλη η φίλαθλη Ελλάδα. Είναι ο γενικότερος τρόπος που ο συγκεκριμένος διαιτητής αντιμετώπισε την ομάδα μας σε αυτό το παιχνίδι.

Τα φάουλ που δεν μας έδωσε, έξω από την περιοχή του αντιπάλου, τις κάρτες που είχε μόνο για παίκτες του ΟΦΗ στο παιχνίδι και πολλά άλλα. Αν είναι θέμα ανικανότητας, καλούμε την ΚΕΔ να στείλει στο σπίτι του αυτόν τον διαιτητή. Αν είναι κάτι άλλο, ας ασχοληθούν οι αρμόδιοι. Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος, που η ομάδα μας έχει παράπονα από τη διαιτησία, αλλά δεν μιλήσαμε. Αν η σιωπή μας εκλήφθηκε από ορισμένους ως αδυναμία, έκαναν λάθος.

Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο και καλή δύναμη σε όλους μας!».

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο