Σούλης Παπαδόπουλος: «Εγώ είπα να μπουν στο γήπεδο οι οπαδοί του Ιωνικού κι αυτοί έβριζαν τη μητέρα μου»

Σούλης Παπαδόπουλος: «Εγώ είπα να μπουν στο γήπεδο οι οπαδοί του Ιωνικού κι αυτοί έβριζαν τη μητέρα μου»

Έξαλλος με την συμπεριφορά των οπαδών του Ιωνικού στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Για χυδαία συμπεριφορά των οπαδών του Ιωνικού στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου έκανε λόγο σε δηλώσεις του μετά το ματς για την ένατη αγωνιστική της Football League ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με βρίζει όλος ο Βόλος, γιατί ήμουν εγώ αυτός που είπε να μπουν οι φίλαθλοι του Ιωνικού στο γήπεδο. Όλοι όσοι ήρθαν σήμερα στο γήπεδο από τον Ιωνικό έβριζαν τη μητέρα μου που έχει πεθάνει. Καλά να πάθω, βέβαια, αλλά και αυτοί δεν θα με κερδίσουν ποτέ…

Υπήρχαν πολλοί λόγοι που έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο πρώτος λόγος ήταν, ότι ερχόμασταν από μία ήττα από τη Νίκη Βόλου και ξέρετε, πως το καλύτερο φάρμακο στο ποδόσφαιρο είναι να επανέλθεις στις επιτυχίες. Ο δεύτερος λόγος ήταν, ότι θέλαμε να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, εκεί που φτάσαμε με πολύ κόπο. Τρίτος και κυριότερος λόγος, ήταν το ότι παίζαμε με μία ομάδα που είχε τέσσερις σερί νίκες κι αν κερδίζαμε εμείς θα είχαμε τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια από τότε που ανέλαβα εγώ προπονητής στην ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο, αγωνιστικά, το παιχνίδι θα έπρεπε να είναι 3-0 για τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει άλλα δύο γκολ. Το παιχνίδι έληξε 1-1 και είδατε όλοι για ποιο λόγο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ