Εξετάζει και Μαρκόφσκι ο Άρης

Εξετάζει και Μαρκόφσκι ο Άρης

Ο 31χρονος Σέρβος επιθετικός του Παναιτωλικού ενδιαφέρει τους κιτρινόμαυρους και ο Άρης θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του έμπειρου στράικερ

Ο Αρης είναι αποφασισμένος να κάνει τις μεταγραφικές κινήσεις που χρειάζονται τον Ιανουάριο, ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ των κιτρινόμαυρων και να επιτευχθεί η άνοδος στη σούπερ λίγκα. Προτεραιότητα της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι η απόκτηση σέντερ φορ και το όνομα του Μάρκο Μαρκόφσκι είναι στην κορυφή της λίστας που έχουν καταρτίσει οι ιθύνοντες του Άρη.

Ο έμπειρος επιθετικός θα λύσει το συμβόλαιο του με τον Παναιτωλικό και η περίπτωση του φαντάζει ιδανική για τις ανάγκες των κιτρινόμαυρων. Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο 31χρονος στράικερ έχει αποδείξει τις ικανότητες του στο σκοράρισμα στις ομάδες που αγωνίστηκε στη χώρα μας και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Σπανός έχει ζητήσει την απόκτηση του.

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων χαρακτήρισε εξαιρετική επιλογή τον Μαρκόφσκι, στις συζητήσεις που είχε με τη διοίκηση του Άρη και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει μια πρώτη κουβέντα ανάμεσα στους κιτρινόμαυρους και την πλευρά του παίκτη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κάνει την πρόταση της στον 31χρονος σέντερ φορ και αν διαπιστωθεί πως υπάρχει πεδίο για την επίτευξη συμφωνίας, τότε ο Άρης θα προχωρήσει την υπόθεση με σκοπό βέβαια την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι το όνομα του Μαρκόφσκι είχε απασχολήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η περίπτωση του δεν είχε προχωρήσει. Φαίνεται όμως πως αυτή τη φορά οι συνθήκες είναι διαφορετικές και κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο συμφωνίας του Άρη με τον έμπειρο στράικερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ