Κούσας : Κοντά στην επιστροφή του στον Άρη

Κούσας : Κοντά στην επιστροφή του στον Άρη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Κούσας βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο του Άρη όσο και της Δόξας Δράμας, με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι υπέρ των κιτρινόμαυρων.

Το δρόμο της επιστροφής στο Κλεάνθης Βικελίδης έχει πάρει Γιώργος Κούσας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες 35χρονος αμυντικός έχει δεχθεί προτάσεις από τόσο από τους Άρη όσο και από τη Δόξα Δράμας, με τις πιθανότητες να πει το «ναι» στους Θεσσαλονικείς να είναι οι πιθανότερες.

Θυμίζουμε ότι ο Κούσας, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στην ΑΕΛ, είναι «παιδί του Άρη». Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2000, παραμένοντας στους κίτρινους ως το 2004.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς (2004-05), ΠΑΣ Γιάννινα (2005-10) και Παναιτωλικό (2010-17), στον οποίο και παρέμεινε τα περισσότερα χρόνια από οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Φέτος ξεκίνησε στην ΑΕΛ, ωστόσο έχοντας γράψει μόλις 5 συμμετοχές (2 σε πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο), φάνηκε ότι δεν υπολογιζόταν από τους Θεσσαλούς. Ετσι στις 19 Δεκεμβρίου έμεινε επίσημα ελεύθερος.

Παρά το μικρό του πέρασμα από την ομάδα, οι βυσσινί είχαν εκφέρει πολύ καλά λόγια για το πρόσωπό του, στην ανακοίνωσή του διαζυγίου τους: «Ο Γιώργος Κούσας στο μικρό διάστημα που ήταν στην ΑΕΛ μας βοήθησε αφάνταστα στη δημιουργία κλίματος οικογενείας στα αποδυτήρια και στο αγωνιστικό κομμάτι όποτε του ζητήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Η ΠΑΕ ΑΕΛ στον τζέντλεμαν Γιώργο Κούσα εύχεται κάθε ευτυχία στην οικογένεια του και κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του ζωή», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων τότε η θεσσαλική ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της.

Πλέον μένει να φανεί αν η επιστροφή του διεθνούς με την U21 στόπερ στον Άρη ολοκληρωθεί, μετά και τις συζητήσεις με τις οποίες βρίσκεται με τους κίτρινους.

Πάντως ο Κούσας είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει και τον προπονητή της Δόξας, Άγγελο Διγκόζη, καθώς οι δραμινοί αναζητούν ενίσχυση σε τέσσερις θέσεις, μεταξύ των οποίων και του κεντρικού αμυντικού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ