ΟΦΗ : Επιστρέφουν οι Λατίνοι

ΟΦΗ : Επιστρέφουν οι Λατίνοι

Το ταξίδι της επιστροφής στο Ηράκλειο αναμένεται να κάνουν σύντομα οι Σέρχιο Λεάλ και Αρμίτσε Ορτέγκα, οι οποίοι έδειχναν πως δεν ήταν «ζεστοί», ώστε να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους με τον ΟΦΗ.

Οι τελευταίες ημέρες είναι περίεργες στον ΟΦΗ τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Κάτι που έκανε αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας τους Ηρακλείου να απουσιάσουν αδικαιολόγητα από την πρώτη προπόνηση του συλλόγου, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Σέρχιο Λεάλ και Αρμίτσε Ορτέγκα δεν έχουν πληρωθεί τους τελευταίους δύο μήνες από τον σύλλογο της Football League και με αυτό τον τρόπο οι Λατίνοι του ΟΦΗ θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα προς τη διοίκηση των Ηρακλειωτών.

Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις φέρνουν αέρα αισιοδοξίας στον ΟΦΗ. Έτσι, Λεάλ και Ορτέγκα θα πάρουν μέσα στις επόμενες ώρες το αεροπλάνο της επιστροφής, προκειμένου να μπουν και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού η νέα διοίκηση των Μελανόλευκων είναι διατεθειμένη να τους δώσει τα χρήματα που τους οφείλει και να τους «ζεστάνει».

Στο Ηράκλειο βρίσκονται επίσης και οι Βασίλης Κουτσιανικούλης, Άγγελος Χαντί που είχαν αργήσει να γυρίσουν για προσωπικούς τους λόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ