Μεγαλώνει η ελληνική παροικία στην Βίλεμ με 17χρονο ταλέντο του Πανσερραϊκού

Μεγαλώνει η ελληνική παροικία στην Βίλεμ με 17χρονο ταλέντο του Πανσερραϊκού

Μετά τους Βρουσάι, Παυλίδη, Στρέζο και Βουτσά, η Βίλεμ αποκτά και πέμπτο Έλληνα, καθώς η ολλανδική ομάδα επενδύει στο ταλέντο του 17χρονου αριστερού μπακ του Πανσερραϊκού, Απόστολου Αποστολόπουλου.

Σπουδαία μεταγραφή για τον Απόστολο Αποστολόπουλο, που θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής στην Eredvisie με τα χρώματα της Βίλεμ.

0 17χρονος αριστερός μπακ του Πανσερραϊκού είχε τραβήξει από πέρσι τα βλέμματα, καθώς οι εμφανίσεις του με την ομάδα της Βόρειας Ελλάδας, είχαν «κεντρίσει» το ενδιαφέρον των μεγάλων της Super League 1.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα των Σερρών ο Αποστολόπουλος αναχώρησε σήμερα για το Τίλμπουργκ, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ολλανδικό σύλλογο.

Η Βίλεμ έχει απλώσει για τα καλά τα δίχτυα της στην ελληνική αγορά, με τον 17χρονο να είναι ο πέμπτος Έλληνας της ομάδας έπειτα από τους Μάριο Βρουσάι, Βαγγέλη Παυλίδη, Γιώργο Στρέζο και Χρήστο Βουτσά.

Η ενημέρωση του Πανσερραϊκού για τον νεαρό μπακ:

«Ο Πανσερραϊκός μας, κατάφερε να προχωρήσει σε μια σημαντική πώληση ποδοσφαιριστή, του Απόστολου Αποστολόπουλου, στην Ολλανδική Βίλεμ. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα 55 χρόνια της ομάδας και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, συνολικά για τον σύλλογο.

Το δίδυμο Κατσαβάκη-Καζία, σε συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή κατέληξε στην καλύτερη δυνατή προσφορά για όλες τις πλευρές και απέφυγε τις Ελληνικές ίντριγκες, αφού όλες οι μεγάλες ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον ποδοσφαιριστή.

Η μεταγραφή αυτή δεν ήταν εύκολη υπόθεση, δεδομένων των συνθηκών, οτι ο Πανσερραϊκός δεν αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία και αυτό συνεπάγεται οτι υπήρξαν διαφορές προς τα κάτω…στην οικονομική διαπραγμάτευση.

Η νέα διοίκηση της ομάδας συνεχίζει να δείχνει το διαφορετικό μονοπάτι που χαράζει την τελευταία διετία, όχι μόνο στο κομμάτι των αγορών αλλά και στων πωλήσεων των ποδοσφαιριστών. Κάθε παίκτης του Πανσερραϊκού, αποτελεί και περιουσιακό στοιχείο, είτε αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα, είτε στα κλιμάκια των ακαδημιών.

Έχει την σωστή μεταπωλητική αξία σύμφωνα με την ποδοσφαιρική αγορά και προσβλέπει σε όσα περισσότερα οικονομικά οφέλη στο μέλλον. Πάντα όμως με σεβασμό στον ποδοσφαιριστή και την οικογένεια του.

Ο παίκτης, με τις ευλογίες της ομάδας, αποχώρησε σήμερα για το Τίλμπουργκ, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να προπονηθεί σε συγκεκριμένο ασκησιολόγιο. Αύριο το βράδυ θα βρίσκεται πίσω στις Σέρρες για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα κανονικά, αφού θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, ενισχύοντας τις προσπάθειες των «λιονταριών» για άνοδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ