Κέρδισε την ένσταση η Τρίγλια, παίρνει στα χαρτιά το ματς με τον Ασπρόπυργο

Κέρδισε την ένσταση η Τρίγλια, παίρνει στα χαρτιά το ματς με τον Ασπρόπυργο

Η Τρίγλια δικαιώθηκε, καθώς κέρδισε την ένσταση που είχε καταθέσει για το ματς με τον Ασπρόπυργο, λόγω αντικανονικής συμμετοχής παίκτη. Η ομάδα της Χαλκιδικής παίρνει το ματς στα χαρτιά με 3-0.

Δικαίωση για τον ΠΟ Τρίγλιας.

Η ομάδα της Χαλκιδικής είχε κάνει ένσταση για την εγκυρότητα του αγώνα με την Ένωση Ασπροπύργου στις 17 Ιανουαρίου. Το ματς είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 2-2, αλλά η Τρίγλια κατέθεσε ένσταση λόγω της συμμετοχής παίκτη του Ασπρόπυργου που δεν έπρεπε να παίξει.

Πιο συγκεκριμένα, η πειθαρχική επιτροπή της FIFA είχε επιβάλει απαγόρευση μεταγραφών στον αθηναϊκό σύλλογο, λόγω μίας οφειλής στον Φερνάρντο Αριέλ Μπραντάν από το 2009. Στο ματς της 17ης Ιανουαρίου λοιπόν, ο προπονητής του Ασπρόπυργου, ο Βαζάκας χρησιμοποίησε τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Φράγκο, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν τον αγώνα.

Αρχικά, στον Ασπρόπυργο επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ και όλα έδειχναν πως η υπόθεση θα κλείσει εκεί. Ωστόσο, επιβλήθηκε αυστηρότερη ποινή στον Ασπρόπυργο! Η Τρίγλια κατέθεσε ένσταση και δικαιώθηκε από το πειθαρχικό όργανο της 2ης και 3ης κατηγορίας, κατακυρώνοντας τον αγώνα με 3-0 υπέρ της Τρίγλιας και επιβάλλοντας αφαίρεση 3 βαθμών και πρόστιμο 4.000 ευρώ στον Ασπρόπυργο!

Αναλυτικά η απόφαση του πειθαρχικού οργάνου:

«ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα της 11ης Ιανουαρίου ανάμεσα στις ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ – ΠΑΕ ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ υπέρ της δεύτερης με σκορ 3-0, διατάσσει την αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος της Football League 2019-2020 για την ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ και της επιβάλλει παράλληλα χρηματική ποινή ύψους τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ