Άρης : Επέστρεψε ο Σόουζα

Άρης : Επέστρεψε ο Σόουζα

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Άρη θα βρίσκεται στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού για το ματς κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

Μια επιπλέον παρουσία υπήρχε στην προπόνηση του Άρη την Τετάρτη. Ο Ούγκο Σόουζα, ο οποίος είχε πάρει επιπλέον ολιγοήμερη άδεια, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από την Πορτογαλία και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός θα μπει σταδιακά σε κανονικό ρυθμό από αύριο, στην πρωινή προπόνηση των «κίτρινων» που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Τον τόνο για το 2018, πάντως, έδωσε με χτεσινή του ομιλία προς τους παίκτες ο Παύλος Μυροφορίδης. Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη ευχήθηκε αρχικά καλή χρονιά και θέλησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών εν όψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πόντου (3 μ.μ.), αναφέροντας τα εξής:

«Τα κεφάλια κάτω από εδώ και πέρα, είναι δύσκολο ματς, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Θα πρέπει να παραμείνουμε όλοι μία γροθιά, όπως είμαστε από την εκκίνηση της σεζόν, για να πετυχαίνουμε βήμα-βήμα τον στόχο που έχουμε θέσει. δείξτε σε όλους ποιοι είστε. Μόνο νίκη την Κυριακή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ