Άρης : Προτάθηκε και εξετάζεται σοβαρά ο Μπαράλες

Άρης : Προτάθηκε και εξετάζεται σοβαρά ο Μπαράλες

Ένας παλιός γνώριμος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Τζερόνιμο Μπαράλες, δεν αποκλείεται να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του Άρη.

Την απόκτηση ενός παλιού γνώριμου στο στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξετάζει ο Αρης. Στους Κίτρινους έχει προταθεί το τελευταίο διάστημα το όνομα του Χερόνιμο Μπαράλες. Και σύμφωνα με πληροφορίες η περίπτωσή του αποτελεί μία από τις μεταγραφικές προτεραιότητες του Θόδωρου Καρυπίδη.

Στη διοίκηση του συλλόγου επικρατεί η άποψη ότι ο θηριώδης επιθετικός μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη που θα διατηρήσει στην κορυφή της Football League τον Αρη και με τα γκολ του να τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην επιστροφή στη Superleague. Εξάλλου, ο ίδιος έχει εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο και η προσαρμογή του δεν θα είναι δύσκολη.

Ο 30χρονος Αργεντινός επιθετικός έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από την εξαιρετική παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης, με την φανέλα του οποίου είχε 64 συμμετοχές και πέτυχε 25 γκολ (την διετία 2-13-15). Στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες της τουρκικής Σίβασπορ και της αργεντίνικης Ουρακάν, ενώ τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Μαλαισίας με την φανέλα της Τζοχόρ.

Από τον Φεβρουάριο φοράει τη φανέλα της δεύτερης ομάδας, έχοντας σημειώσει 10 γκολ σε 12 παιχνίδια. Αν ο ποδοσφαιριστής κατεβάσει τις οικονομικές του απαιτήσεις και βρεθεί η χρυσή τομή, τότε δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ