Γεωργιάδης : «Αστεία η απόφαση για αποβολή»

Γεωργιάδης : «Αστεία η απόφαση για αποβολή»

Δυσαρεστημένος με τον διαιτητή εμφανίστηκε ο βοηθός προπονητή του Απόλλωνα Πόντου

Στις διαιτητικές αποφάσεις στάθηκε ο βοηθός προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Κώστας Γεωργιάδης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, τονίζοντας πως κατά τη γνώμη του η αποβολή του παίκτη της ομάδας του Νίκου Γεωργιάδη με δεύτερη κίτρινη ήταν λανθασμένη και επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα.

«Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία της τακτικής ανάλυσης του παιχνιδιού. Θα πρέπει να πω πως όσον αφορά το θέμα της διαιτησίας, θα πρέπει ο διαιτητής να ασχοληθεί με τα ανθρώπινα λάθη και τη δουλειά του και εμείς με τη δική μας. Όταν η ομάδα μένει με 10 παίκτες μετά από μια αστεία απόφαση – και δεν εννοώ ότι υπήρξε δόλος, δεν του το χρεώνω, ήταν ανθρώπινο το λάθος – τότε αλλάζουν τα δεδομένα.

Και όταν έχεις αντίπαλο τον Άρη, μια καλή ομάδα, και βρίσκεσαι πίσω στο σκορ, είναι ανούσιο να συζητάμε για τακτική. Αυτό το σχόλιο μόνο θέλω να κάνω, για να έχουμε κι εμείς τον χρόνο μας να δούμε καλύτερα το παιχνίδι. Θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και να είμαστε έτοιμοι το Σάββατο που έχουμε δύσκολο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ