Άρης : Τι συμβαίνει με Μπαργκάν και Καπνίδη

Άρης : Τι συμβαίνει με Μπαργκάν και Καπνίδη

Οι σκέψεις των ανθρώπων του Άρη σχετικά με το μέλλον των δυο ποδοσφαιριστών

Η επιλογή του Δημήτρη Σπανού να αφήσει εκτός αποστολής τους Κενάν Μπαργκάν και Αντώνη Καπνίδη, οι οποίοι παρακολούθησαν το ματς του Άρη με τον Απόλλωνα Πόντου από την εξέδρα του Κλεάνθης Βικελίδης, έδωσε τροφή σε σενάρια για πιθανή αποχώρησή τους από την ομάδα. Προς το παρόν, κάτι τέτοιο δεν έχει αποφασιστεί από τους υπευθύνους των κιτρίνων, που προχώρησαν όμως σε συστάσεις προς τους δυο παίκτες.

Συγκεκριμένα, τους γνωστοποιήθηκε ότι δεν είναι ευχαριστημένοι με τη μέχρι τώρα προσφορά τους και έχουν επιπλέον απαιτήσεις από αυτούς, ενώ θα πρέπει να προσπαθήσουν ώστε να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή του Άρη. Αν αυτό συμβεί στο άμεσο μέλλον θα φανεί από τον χρόνο συμμετοχής που θα λάβουν, αρχής γενομένης από τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Αλκαζάρ.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τη Δόξα Δράμας και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του αυτή την αγωνιστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ