Τρίκαλα : Επιστρέφει ο Γιαννιτσάνης

Τρίκαλα : Επιστρέφει ο Γιαννιτσάνης

Μετά από έξι μήνες ο Νίκος Γιαννιτσάνης θα επιστρέψει και πάλι στα Τρίκαλα, αφού εκεί πέρυσι είχε κάνει τα καλύτερά του παιχνίδια. Την μεταγραφή επιβεβαίωσε μέσω ανακοίνωσής της η Λάρισα.

Το πέρασμα του Νίκου Γιαννιτσάνη στη Λάρισα δεν ήταν πετυχημένο. Γι’ αυτό το λόγο και οι δύο πλευρές πήραν την απόφαση να λύσουν από κοινού τη συνεργασία τους.

Ο 23χρονος φορ έμεινε ελεύθερος και δεν άργησε να επιστρέψει στα… παλιά. Και συγκεκριμένα στα Τρίκαλα. Ο πρώην παίκτης των βυσσινί την περασμένη σεζόν είχε σημειώσει αρκετά γκολ. Τόσα που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Football League, μαζί με τον Νίκο Κουσκουνά, με τον οποίο και ήταν συμπαίκτες.

Ο Γιαννιτσάνης αν έμενε στη Λάρισα θα έπρεπε να δώσει σκληρή μάχη για μία θέση στην 11αδα ή έστω στην 18αδα, αφού ο σύλλογος του κάμπου στη γραμμή κρούσης του έχει ποδοσφαιριστές, όπως οι: Μλαντένοβιτς, Μασούρας, Κρισμάν, Περόνε και Ναζλίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα για τη μετακίνηση σε αυτήν του ποδοσφαιριστού μας Νίκου Γιαννιτσάνη.
Η μετακίνηση θα γίνει με τη διαδικασία της ελεύθερης μεταγραφής και θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί εκτός απροόπτου.

Ο 23χρονος Νίκος Γιαννιτσάνης αγωνίστηκε στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ως δανεικός με ιδιαίτερη επιτυχία και ήταν μαζί με τον Νίκο Κουσκουνά οι δύο πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος της Football League.

Η μεταγραφή έγινε μετά από αίτημα του Νίκου Γιαννιτσάνη, ο οποίος αρνήθηκε να δοθεί δανεικός και με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Ηλία Φυντάνη, ο οποίος του γνωστοποίησε ότι μετά την απόκτηση του Nemanja Mladenovic, την προώθηση του Γιάννη Μασούρα στην επίθεση και την ύπαρξη εκεί των Deletic, Krizman, Perrone και Ναζλίδη πολύ δύσκολα θα έβρισκε θέση ακόμη και στην δεκαοκτάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, κάτι το οποίο θα ήταν ιδιαίτερα άδικο για την ποδοσφαιρική αξία του παίκτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ