Άρης : Προφυλάχτηκαν τρεις ενόψει Απόλλωνα Λάρισας

Άρης : Προφυλάχτηκαν τρεις ενόψει Απόλλωνα Λάρισας

Μετά το ρεπό της Δευτέρας οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν την Τρίτη (9/1) σε ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.

Σε ρυθμούς προπονήσεις επέστρεψε την Τρίτη (9/1) ο Άρης, μετά το ρεπό της Δευτέρας. Μαζί γύρισαν και τα χαμόγελα στους κίτρινους, καθώς η ομάδα νίκησε με καλή εμφάνιση και σχετικά άνετα, μία από τις (θεωρητικά τουλάχιστον) πιο ανταγωνιστικές ομάδες της κατηγορίας, όπως είναι ο Απόλλωνας Πόντου.

Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Σπανού στρέφει το ενδιαφέρον της στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο Αλκαζάρ (14/01, 15:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Ετσι σήμερα Τρίτη ξεκίνησε η προετοιμασία για το εν λόγω ματς με μία προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Όσοι αγωνίστηκαν στο κόντρα στην Καλαμαριά ακολούθησαν –κυρίως- πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Οι Γιώργος Δεληζήσης, Βαγγέλης Πλατέλλας και Χρήστος Μπούρμπος προφυλάχθηκαν, αλλά κυρίως για προληπτικούς λόγους.  Να θυμίσουμε ότι ο Χρήστος Μπούρμπος, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα.

Εξάλλου, την Τετάρτη (10/1), το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ