Άρης : Επιστροφή Πλατέλλα, μετράει αντίστροφα ο Ανάκογλου!

Άρης : Επιστροφή Πλατέλλα, μετράει αντίστροφα ο Ανάκογλου!

Θετικά νέα προέκυψαν στον Άρη από την προπόνηση της Πέμπτης (11/1), καθώς ο Δημήτρης Ανάκογλου επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Με τον Βαγγέλη Πλατέλλα να επιστρέφει, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (11/1) η προπόνηση του Άρη. Θυμίζουμε ότι χθες ο Ελληνας επιθετικός είχε απουσιάσει λόγω προσωπικού προβλήματος.

Από εκεί πέρα το δεύτερο θετικό νέο, αφορά τον Δημήτρη Ανάκογλου. Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής που ήταν μακροχρόνια τραυματίας, προπονήθηκε κανονικά σήμερα! Ετσι πλέον είναι θέμα χρόνου ο Αναάκογλου να τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού, αν και θα χρειαστούν ακόμη αρκετές μέρες για να μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά.

Κατά τα άλλα οι κίτρινοι προπονήθηκαν μία φορά στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο Αλκαζάρ (14/01, 15:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε και ο Μπράνισλαβ Νίκιτς. Ο Σερβοβόσνιος μέσος προέρχονταν από διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Αύριο, Παρασκευή (12/1), θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Αρη (πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο), ενώ η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (μετά την μεθαυριανή προπόνηση θα ανακοινωθεί και η αποστολή).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ