Football League : Πέρασε από το Αίγιο ο ΟΦΗ, ισοπαλία στην Καλαμαριά

Football League : Πέρασε από το Αίγιο ο ΟΦΗ, ισοπαλία στην Καλαμαριά

Σημαντικό διπλό στο Αίγιο για τον ΟΦΗ σε βάρος του Παναιγιάλειου, ενώ στην Καλαμαριά, ο Απόλλωνας Πόντου αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στη Δόξα Δράμας.

Μια ισοπαλία και μια εκτός έδρας νίκη περιλάμβανε το σαββατιάτικο μενού της 11ης αγωνιστικής της Football League. Συγκεκριμένα, ο Απόλλων Πόντου ήρθε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στη Δόξα Δράμας, ενώ ο ΟΦΗ πέρασε από την έδρα του Παναιγιάλειου με 2-0. Έτσι, οι δύο πρώτες ομάδες έχουν πάλι διαφορά ενός πόντου (16 η Δόξα, 15 ο Απόλλων), ενώ ο ΟΦΗ διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με τον Παναιγιάλειο να μένει στη ζώνη του υποβιβασμού όντας 15ος.

Παναιγιάλειος – ΟΦΗ 0-2

Το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκε με όρεξη στο παιχνίδι κάνοντας στο 12′ την πρώτη καλή φάση με την εκτέλεση φάουλ του Νάστου να φεύγει λίγο πάνω από την εστία του Παναιγιάλειου. Ο ρυθμός του αγώνα ισορρόπησε στη συνέχεια, με τις δύο ομάδες να μην κάνουν κάποια αξιόλογη φάση. Στο 40′ ο Κουτσιανικούλης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ, με το 1-0 να παραμένει ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε νωθρά για τις δύο ομάδες, μιας και δεν μπορούσαν να απειλήσουν η μία τα καρέ της άλλης. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με το σουτ του Ρέλλα να περνά λίγο πάνω από την εστία του Στρέζου. Οι Κρητικοί κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Μάνο στο 84′ τελειώνοντας επί της ουσίας την υπόθεση νίκη.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός, Νάστος, Μάνος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Aθανασίου, Ρέλλας, Στίκας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Γκούμας, Σμίλτος, Γκούφας, Ντέμο, Σταματής, Σκαρτσίλας.


Απόλλων Πόντου – Δόξα Δράμας 1-1

Το ματς άρχισε υπό τη σκιά των επεισοδίων που σημειώθηκαν πριν την έναρξή του. Ο Απόλλων Πόντου απείλησε μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Συμελίδη, αλλά και τον Μπρίτο στο 8′ όταν σε τετ α τετ με τον Μένκα είδε τον τερματοφύλακα της Δόξας να του λέει όχι. Έπειτα, οι φιλοξενούμενοι πήραν την κατοχή και προσπάθησαν να απειλήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το πρώτο μέρος να λήγει χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αμφότερα τα τέρματα που έκριναν το ματς. Στο 56′ ο Τσεμπερίδης, βρήκε τον Λιόνη, αυτός έβγαλε την σέντρα και ο Χασομέρη με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 64′, οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να εξασφαλίσουν τη νίκη, όταν ο Μπρίτο βγήκε στην κόντρα, αλλά και πάλι είδε ο Μένκα τον νίκησε. Η ισοφάριση για τη Δόξα ήρθε στο 85′. Λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Κουσκουνάς πέρασε στον Μπαϊκαρά και αυτός με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα. Ο Σαμαράς στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα πάνω στην γραμμή την έστειλε στα δίχτυα και η ομάδα του σε μια άτυχη στιγμή για τον ίδιο και για τον Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Λιόνης, Σαμαράς, Καλί (71’ Καλί), Αμαραντιδής Τσεμπερίδης, Καλογέρης, Συμελίδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ν’ Λουντούλου (79’ Γκουγκούδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ( Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Όστοϊτς, Πεταυράκης, Ντατίδης (62’ Νατσιόπουλος), Ριζογιάννης, Αρναρέλλης (59’ Ματσούκας), Μαρκόπουλος (71’ Λίτσκας), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ