Ιγκουαΐν για Ρονάλντο : «Πάντα ήθελα να του μοιάσω»

Ιγκουαΐν για Ρονάλντο : «Πάντα ήθελα να του μοιάσω»

Ο Αργεντινός επιθετικός της Ίντερ Μαϊάμι αναφέρθηκε στο προσωπικό του είδωλο...

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς του 21ου αιώνα. Ακόμα και αν η καριέρα του πήρε καθοδική πορεία από ένα σημείο και έπειτα, η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη. Ειδικά την περίοδο που αγωνιζόταν σε Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι.

Άλλωστε, τα συνολικά 307 τέρματα που έχει πετύχει σε σύνολο 641 συμμετοχών δεν είναι απαρατήρητα. Ο Αργεντινός φορ παίζει, πλέον, στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, την Ίντερ Μαϊάμι και ο ίδιος, προχώρησε σε δηλώσεις για το ποιος είναι το είδωλό του. Όπως παραδέχθηκε, μπορεί να υπάρχουν κορυφαίοι επιθετικοί, όμως το όνειρο του ήταν να μοιάσει στο «Φαινόμενο», Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα είπε: «Αυτή την εποχή οι καλύτεροι είναι οι Λεβαντόφσκι, Χάαλαντ και Μπενζεμά. Ο Καρίμ είναι εδώ και πολύ καιρό, στην ελίτ ,για 12 χρόνια. Ο Λεβαντόφσκι όπου έπαιξε σκόραρε και κατέκτησε τίτλους. Ο Χάαλαντ είναι μια μεγάλη υπόσχεση, με ένα υπέροχο μέλλον. Με εξέπληξε, είναι σπουδαίος επιθετικός.

Στην ιστορία έχουμε τους Σουάρες, Λεβαντόφσκι, Καβάνι, Μπενζεμά, Νταβίντ Βίγια, Ιμπραΐμοβιτς και ο καλύτερος, αυτός που δεν μπορεί να φτάσει κανείς είναι ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο. Πάντα ήθελα να είμαι ο Ρονάλντο. Πάντα ήθελα να του μοιάσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ