«Επιμένει η Μαρσέιγ για τον Παβόν»

«Επιμένει η Μαρσέιγ για τον Παβόν»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή, η γαλλική ομάδα έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού – Ο κομβικός ρόλος του Σαμπάολι.

Δυσκολεύει η περίπτωση του Κριστιάν Παβόν για τον Ολυμπιακό, καθώς τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή αναφέρουν ότι η Μαρσέιγ έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού και ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στην Μπόκα Τζούνιορς.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση της γαλλικής ομάδας να επιστρέψει δυναμικά στο κόλπο για την απόκτηση του Κριστιάν Παβόν έχει παίξει ο Χόρχε Σαμπάολι, με τον Αργεντινό προπονητή των Μασσαλών να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του συμπατριώτη του και να έχει ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου την άμεση προσθήκη του Λατινοαμερικάνου εξτρέμ.

«Η Μαρσέιγ εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Κριστιάν Παβόν, μετά από απαίτηση του Χόρχε Σαμπάολι. Ο Αργεντινός προπονητής έχει ζητήσει την απόκτησή του και πιέζει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 25χρονου μεσοεπιθετικού.

Μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ και τους LA Galaxy είναι πιθανό ο Κριστιάν Παβόν να αναχωρήσει για τη Γαλλία και την Μαρσέιγ. Σύμφωνα πληροφορίες, η γαλλική ομάδα θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό για ένα χρόνο, με υποχρεωτική οψιόν 7 εκατομμυρίων ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, με σκοπό να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό και ο Κριστιάν Παβόν να ενισχύσει την Μαρσέιγ», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα ρεπορτάζ στην Λατινική Αμερική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ