Έκπληξη με Χάμες Ροντρίγκες: «Εκεί υπογράφει συμβόλαιο για 3 χρόνια»

Έκπληξη με Χάμες Ροντρίγκες: «Εκεί υπογράφει συμβόλαιο για 3 χρόνια»

Με ποια ομάδα φέρεται να είναι κοντά στο να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασία ο Χάμες Ροντρίγκες...

Ο Χάμες Ροντρίγκες κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ και λίγο καιρό, όμως φαίνεται πως έχει βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός που πέρασε από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό μιλούσε με αρκετές ομάδες το τελευταίο διάστημα, όμως φαίνεται πως είναι μια ανάσα από το να υπογράψει συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, στην Αργεντινή αναφέρουν ότι ο Χάμες είναι σε επαφές με την Μπόκα Τζούνιορς και είναι θέμα χρόνου να φτάσει σε οριστική συμφωνία για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την είδηση έβγαλε ο δημοσιογράφος Χαβιέρ Ερνάντεζ Μπονέτ στο «Blue Radio» και την αναμετέδωσαν πολλά Μέσα, όπως η αργεντίνικη «Ole». Σύμφωνα με την εν λόγω πηγή, μια ομάδα επιχειρηματιών έχει αγοράσει τα δικαιώματά του και μέσω αυτών θα αγωνιστεί στο Λα Μπομπονέρα.

«Η ιστορία είναι πολύ απλή: πολλοί επιχειρηματίες συναντήθηκαν, ένας από αυτούς έχει δεσμούς με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με ενδιαφέροντα για το ισπανικό ποδόσφαιρο, ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται πολύ καλά κεφάλαια και εδρεύει στην Αργεντινή.

Η πρόταση ήταν να αγοράσουν τα δικαιώματα του παίκτη, ένα συμβόλαιο με σημαντικά κεφάλαια. Η εργασία είναι να πάρουν τον παίκτη και να τον κάνουν έναν γίγαντα στην Αργεντινή, πριν τον πάρουν να παίξει ποδόσφαιρο πίσω στην Ισπανία. Η ομάδα των επιχειρηματιών βάζει το εισιτήριο και το δίνει στην Μπόκα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ