Αυστρία – Βραζιλία 0-3 (vid)

Αυστρία – Βραζιλία 0-3 (vid)

Με τον Νεϊμάρ να αγωνίζεται για πρώτη φορά βασικός μετά τον τραυματισμό του και να σκοράρει ξανά με υπέροχο τρόπο, η Βραζιλία επιβλήθηκε με 3-0 της Αυστρίας.

Η Βραζιλία έδωσε το τελευταίο φιλικό της πριν το Μουντιάλ, επικρατώντας της Αυστρίας στη Βιέννη με 3-0. Η παρέα του Νεϊμάρ, ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός μετά τον τραυματισμό του, δεν εντυπωσίασε, ωστόσο επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση των Αυστριακών.

Το σκορ άνοιξε με όμορφο πλασέ ο Γκαμπριέλ Ζεζούς στο 36ο λεπτό, ενώ στο 63ο ο Νεϊμάρ «χόρεψε» τον αντίπαλο αμυντικό και εκτέλεσε για το 2-0. Το τελικό 3-0 έγραψε ο Φιλίπε Κοουτίνιο στο 69’, με ακόμη ένα εξαιρετικό τελείωμα.

Οι «σελεσάο» ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αφού δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση από την ομάδα του Φράνκο Φόντα, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Βραζιλιάνων χρησιμοποίησε την ενδεκάδα που, τουλάχιστον κατά πλειοψηφία, αναμένεται να ξεκινήσει και στο πρώτο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέναντι στην Ελβετία.

Αυστρία: Λίντνερ, Λάινερ, Ντράγκοβιτς (70′ Ντάνσο), Πρεντλ, Χίντερεγκερ, Αλάμπα, Μπάουμγκαρτλινγκερ, Γκρίλιτς (66′ Ζουλάι), Σλάγκερ (58′ Μπούργκσταλερ), Σεπφ (58′ Χίρλαντερ), Αρναούτοβιτς.

Βραζιλία: Άλισον, Ντανίλο, Τιάγκο Σίλβα (60′ Μαρκίνιος), Μιράντα, Μαρσέλο (67′ Φιλίπε Λουίς), Καζεμίρο (60′ Φερναντίνιο), Παουλίνιο, Κοουτίνιο (76′ Τάιζον), Ουίλιαν, Νεϊμάρ (84′ Ντόουγκλας Κόστα), Γκαμπριέλ Ζεζούς (67′ Ρομπέρτο Φιρμίνο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ