Ο μικρός Τιάγκο παλεύει με το καρκίνο και συγκινεί την Μπόκα Τζούνιορς (pic, vids)

Ο μικρός Τιάγκο παλεύει με το καρκίνο και συγκινεί την Μπόκα Τζούνιορς (pic, vids)

Ο 12χρονος Τιάγκο που παλεύει με τον καρκίνο, βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση της αγαπημένης του ομάδας εκπληρώνοντας έτσι ένα μεγάλο του όνειρο

Ο Τιάγκο Μπονέιρο (Thiago Boneiro) εκπλήρωσε σήμερα το όνειρό του: συνάντησε τα είδωλά του στην Μπόκα Τζούνιορς, έπαιξε μαζί τους και περπάτησε στο ιστορικό «Μπομπονέρα».

Το 12χρονο αγόρι ταξίδεψε από την πόλη Tres Arroyos προκειμένου να βρεθεί σε μια προπόνηση της αγαπημένης του ομάδας, καθώς την περασμένη εβδομάδα, ολόκληρος ο οργανισμός της Μπόκα συγκινήθηκε από την κίνηση του μικρού, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες αυτή τη χάρη ώστε να παλέψει με περισσότερη δύναμη ενάντια στην ασθένεια.

Το μήνυμα του ήταν τόσο δυνατό που δεν μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους τους ιθύνοντες του συλλόγου κι έτσι ήρθαν σε επαφή μαζί του και τον κάλεσαν να ταξιδέψει στο Μπουένος Άιρες!

Ο μικρός φαν των «Xeneizes» ήταν παρών στη σημερινή προπόνηση. Φόρεσε την φανέλα με το Νο 9, έπαιξε ποδόσφαιρο με τα είδωλά του και έβγαλες ένα σωρό αναμνηστικές φωτογραφίες. Επισκέφθηκε επίσης το Μουσείο του συλλόγου και το γήπεδο.

 

https://twitter.com/BocaJrsOficial/status/931196452763824131

https://twitter.com/BocaJrsOficial/status/931167855781076995

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ