Ο εύσωμος οδηγός – πορτιέρο από τις Σεϋχέλλες που κάνει… πάταγο! (pic, vid)

Ο εύσωμος οδηγός – πορτιέρο από τις Σεϋχέλλες που κάνει… πάταγο! (pic, vid)

Αγωνίστηκε ως βασικός στο παιχνίδι με την Νιγηρία για το Κόπα Αφρικα και έγινε αμέσως viral – Δηλώνει ισάξιος του Νόιερ και καλύτερος από τον Ντε Χέα!

Από τους ξυλουργούς και τους ηλεκτρολόγους των Νησιών Φερόε στον youtuber της Δανίας και από εκεί στις Σεϋχέλλες και σε έναν οδηγό που εργάζεται σε ξενοδοχείο και στα… ρεπό του αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στην εθνική ομάδα της εξωτικής χώρας!

Ο λόγος για τον Ντέιβ Μουσάρντ, ο οποίος έχει γίνει γνωστός σε όλο τον πλανήτη, όχι για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά για την πληθωρική του εμφάνιση! Ο 31χρονος δουλεύει σε ένα ξενοδοχείο ως οδηγός και όταν αφήνει το τιμόνι φοράει τα γάντια του τερματοφύλακα και υπερασπίζεται την εστία της εθνικής ομάδας της πατρίδας του. Στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Νιγηρία για το Κόπα Αφρικα αγωνίστηκε ως βασικός, αλλά δεν κατάφερε και πολλά απέναντι στους Σούπερ Αετούς, καθώς η ομάδα του ηττήθηκε με 3-0. Παρόλα αυτά, ο ίδιος έγινε viral και η εικόνα του έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Ο Μουσάρντ αγωνίζεται επίσης στην τοπική ομάδα Λα Πάσε. Στη συγκεκριμένη ομάδα είναι ιδιοκτήτης ο ίδιος που έχει και το ξενοδοχείο, στο οποίο εργάζεται ο Ντέιβ.

«Υπάρχει πολύ δουλειά στο ξενοδοχείο. Το αφεντικό μου είναι και ιδιοκτήτης της Λα Πάσε. Είμαι σε καλή φόρμα. Η ομάδα μου έχει 24 πόντους και είμαστε 5 βαθμούς πίσω από την κορυφή», ανέφερε και στη συνέχεια μάλιστα έριξε τη… βόμβα, λέγοντας ότι μοιάζει με τον Νόιερ!

«Είμαι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια και στις κοντινές μεταβιβάσεις. Μοιάζω πολύ με τον Νόιερ, ο οποίος είναι ο καλύτερος πορτιέρο στον κόσμο. Και ο Ντε Χέα είναι καλός τερματοφύλακας, αλλά ορισμένες φορές δεν είναι συγκεντρωμένος και κάνει λάθη», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Ντέιβ, ο οποίος μετά τη φήμη που απέκτησε περιμένει πρόταση από το εξωτερικό.

«Ονειρεύομαι να παίξω στην Ευρώπη απέναντι στον Μέσι, τον Μπέιλ και τον Γκριεζμάν. Παρά την προβολή που έχω κερδίσει τις τελευταίες ημέρες, δεν μου έχει γίνει ακόμα κάποια πρόταση», κατέληξε.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=cochM56OQnk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ