Η έκπληξη του Ιμπραΐμοβιτς στα 12 παιδιά που διασώθηκαν στην Ταϊλάνδη (vid)

Η έκπληξη του Ιμπραΐμοβιτς στα 12 παιδιά που διασώθηκαν στην Ταϊλάνδη (vid)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συναντήθηκε στην εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζένερις με τους 12 νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Ταϊλάνδη που πριν από λίγους μήνες είχαν εγκλωβιστεί σε πλημμυρισμένη σπηλιά.

Η διάσημη παρουσιάστρια  Έλεν ΝτεΤζένερις προσκάλεσε τον Σουηδό άσο των Λος Άντζελες Γκάλαξι στο σόου της («Ellen DeGeneres Show») παράλληλα με τους 12 πιτσιρικάδες ποδοσφαιριστές από την Ταϊλάνδη που το καλοκαίρι είχαν απασχολήσει όλο τον πλανήτη με την περιπέτειά τους, όταν είχαν εγκλωβιστεί για μέρες (την 23η Ιουνίου, έως και τη 10η Ιουλίου) σε μία πλημμυρισμένη σπηλιά στη βόρεια Ταϊλάνδη,  με τα ειδικά συνεργεία να παλεύουν για μέρες για να τους απεγκλωβίσουν.

Στην πρώτη δημόσια τηλεοπτική συνέντευξή τους η παρουσιάστρια της εκπομπής του επιφύλασσε μια έκπληξη καθώς είχε προσκαλέσει και τον Ίμπρα και έτσι βρέθηκαν όλοι μαζί στο πλατό γεμίζοντάς το με πλατιά χαμόγελα.

«Νόμιζα ότι θα ήταν γενναίο που θα τους έβλεπα, αλλά αυτή η ομάδα είναι πιο γενναία από μένα. Έδειξαν ότι λειτουργούσαν σαν πραγματική ομάδα, σε όλα τα επίπεδα, είχαν υπομονή και πίστη στα συνεργεία. Αυτή είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στον κόσμο», σχολίασε ο Ζλάταν μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ