Πάρντο: «Δεν έπαιξα πολύ το τελευταίο εξάμηνο, αλλά ήρθα για να δουλέψω σκληρά»

Πάρντο: «Δεν έπαιξα πολύ το τελευταίο εξάμηνο, αλλά ήρθα για να δουλέψω σκληρά»

Ο Κολομβιανός εξτρέμ παρουσιάστηκε από την Τολούκα και δήλωσε έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα – Τι είπε για τον Ολυμπιακό.

Στο Μεξικό με τη φανέλα της Τολούκα θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος την Κυριακή παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη νέα του ομάδα.

Ο Λατινοαμερικάνος μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του τόνισε ότι το τελευταίο εξάμηνο δεν αγωνιστεί πολύ στον Ολυμπιακό, ωστόσο, είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να καταφέρει να κερδίσει μια θέση στη βασική 11άδα της Τολούκα. Παράλληλα, τόνισε ότι μπορεί να βγάλει πολλές ασίστ και να προσφέρει δύναμη στην πλευρά που αγωνίζεται.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ξέρω ότι στην Τολούκα ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός. Είχα την ευκαιρία να δω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου στην επίθεση και είναι παίκτες που κάνουν καλά τη δουλειά τους. Στόχος μου είναι να προσαρμοστώ το ταχύτερο δυνατό και να μπορέσω να δώσω χαρές στον σύλλογο. Θα δουλέψω σκληρά. Δεν έπαιξα πολύ τους τελευταίους έξι μήνες, αλλά είχα κάποιες καλές εμφανίσεις. Μπορώ να δώσω καλές ασίστ και δύναμη στην πλευρά μου. Είμαι ένας παίκτης που τα δίνει όλα και προσπαθεί σε όλο το ματς. Αυτό θα κάνω και τώρα».

Δείτε τη χαρακτηριστική της Τολούκα στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ