Ζενίτ: Καταρρίπτει το ποσό ρεκόρ του Χουλκ για χάρη του Μάλκομ

Ζενίτ: Καταρρίπτει το ποσό ρεκόρ του Χουλκ για χάρη του Μάλκομ

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης «σπάει» τα ταμεία της για τη μεταγραφή του Μάλκομ, με ποσό που αποτελεί ρεκόρ για τον σύλλογο έπειτα από την απόκτηση του Χουλκ το 2012.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ο Μάλκομ οδεύει προς την Αγία Πετρούπολη και η Ζενίτ θα ξοδέψει 45.000.000 ευρώ (μαζί με τα μπόνους) για να τον αποκτήσει από τη Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος δεν στέριωσε στον ένα χρόνο παραμονής του στην Καταλονία και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδειξε να μην τον εμπιστεύεται για να γίνει μέλος της επιθετικής τριπλέτας της «Μπάρτσα».

Οι Ρώσοι είχαν κάνει την πρώτη προσέγγιση  για την απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ με το ποσό των 39.000.000 ευρώ, όμως επανήλθαν με καλύτερη πρόταση η οποία θα αποτελέσει και ρεκόρ για τον σύλλογο.

Η Ζενίτ «θυμήθηκε τα παλιά» όταν είχε ξοδέψει 80 εκατομμύρια (2012-2013) για την απόκτηση των Χουλκ και Βίτσελ (40 εκατομμύρια έκαστος), ενώ ο τρίτος της λίστας ήταν ο Ντάνι που είχε κοστίσει το 2008-2009 30 εκατομμύρια  ευρώ.

Επομένως, ο Μάλκομ θα αναρριχηθεί στη πρώτη θέση, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίζουν τα 6.000.000 ευρώ σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ