Δεν θα πιστεύετε ποιον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού θέλει η Σάντος!

Δεν θα πιστεύετε ποιον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού θέλει η Σάντος!

Η βραζιλιάνικη Σάντος, έχει ψηλά στη λίστα της τον... Νούνο Ρέις και κινείται για να τον αποκτήσει! Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Η βραζιλιάνικη Σάντος έχει στρέψει την προσοχή της στην Ευρωπαϊκή αγορά, ώστε να ενισχυθεί. Εντάξει, δεν είναι πια ομάδα με την αίγλη παικτών όπως ο Πελέ, ο Τζιοβάνι, ο Νεϊμάρ, ο Ντιέγκο, αλλά από αυτό το σημείο, έως ότου να φτάνει να εξετάζει σοβαρά την απόκτηση του Νουνο Μιγκέλ Περέιρα Ρέις, υπάρχει μια… κάποια απόσταση. Το λες και χάος.

Κι όμως, όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ του το βραζιλιάνικο goal.com, η δευτεραθλήτρια Βραζιλίας, έχει στις υψηλότερες θέσεις της λίστας της τον Πορτογάλο αμυντικό, που πέρασε για 1,5 χρόνο από τον Παναθηναϊκό (2016-18) και… δεν ακούμπησε!

Κι όμως, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, η Σάντος αναζητά έναν αμυντικό με τα χαρακτηριστικά του και ήδη χτύπησε την πόρτα της νυν ομάδας του 29χρονου, Λέφσκι Σόφιας. Με τις διαπραγματεύσεις, ωστόσο, να μην θεωρούνται ακόμη πολύ προχωρημένες.

Βεβαίως, επειδή σε κάθε «γάμο» πρέπει να υπάρχει και ένας κουμπάρος, στην… εξωφρενική διασύνδεση Ρέις – Σάντος, υπάρχει και ο «κουμπάρος». Που δεν είναι άλλος από τον… πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού και νυν της βραζιλιάνικης ομάδας, Ζεσουάλντο Φερέιρα. Με τον οποίο μοιράζονται την ίδια μανατζερική στέγη. Πώς αλλιώς, άλλωστε, θα μπορούσε να σκεφτεί ο οποιοσδήποτε πως ο Ρέις θα μπορούσε να σταθεί σε ένα μέγεθος όπως η Σάντος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ