Ατρόμητος – ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Παρότι είχε εξασφαλίσει την πρόκριση από το ματς στην Τούμπα, κέρδισε και στο Περιστέρι με 3-1 με τα γκολ που πέτυχαν οι Σάκχοφ, Κάνιας και Κουλούρης.

Στα ημιτελικά του θεσμού είναι ο ΠΑΟΚ μετά και την δεύτερη νίκη που πέτυχε με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ο Δικέφαλος παρότι δεν φόρτσαρε πέτυχε μια ακόμα νίκη δείχνοντας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πασχαλάκης: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δέχεται γκολ, χωρίς όμως να φέρει ευθύνη. Ο 28χρονος πορτιέρο του ΠΑΟΚ βρέθηκε και σήμερα σε πολύ καλή ημέρα καθώς έκανε σωτήριες αποκρούσεις.

Μάτος: Έδειξε να είναι κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια, όμως προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του αμυντικά, αλλά επιθετικά.

Βαρέλα: Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός στο δεύτερο ημίχρονο είχε κάποια προβλήματα απέναντι στους επιθετικούς του Ατρομήτου.

Μαλεζάς: Δεν βοήθησε στο να υπάρξει ηρεμία στην αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ, όταν ο Ατρόμητος μετά το γκολ πίεσε για περισσότερα τέρματα.

Αζεβέντο: Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός και έδειξε πως ένα κομμάτι από το ταλέντο του. Είναι ταχύς και αρκετά καλός χειριστής της μπάλας, όμως αργός στις επιστροφές του. Έχασε αρκετές προσωπικές μάχες και σίγουρα χρειάζεται παιχνίδια για να φτάσει σ’ ένα υψηλό επίπεδο.

Κάνιας: Πέτυχε το πρώτο του γκολ την φετινή χρονιά και αυτό ίσως να τον βοηθήσει να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για το κύπελλο.

Σάκχοφ: Αναγεννημένος ο Ουκρανός μέσος. Ο Σάκχοφ πέτυχε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στην ροή του αγώνα, ενώ είχε μια καλή συνεργασία με τον Κάνιας.

Πέλκας: Ο μασκοφόρος του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με διάθεση να βοηθήσει, όμως είχε πολλά προβλήματα, στον να βρει τους κενούς χώρους και να ξεμαρκαριστεί

Λημνιός: Λίγα πράγματα είδαμε κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Έτρεξε, πάλεψε αλλά κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι.

Μακ: Ο Σλοβάκος επιθετικός έχασε αρκετές μονομαχίες, ενώ ήταν καλά κλεισμένος από τους αμυντικούς του Ατρομήτου. Έχασε αρκετές φορές το κοντρόλ σε φάσεις που θα μπορούσε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων.

Κουλούρης: Πέτυχε ένα γκολ, το τρίτο, ενώ είχε συμμετοχή στο πρώτο. Έκανε ένα καλό παιχνίδι, παρότι δεν πήρε και πολλές πάσες από τους συμπαίκτες του.

Μπίσεσβαρ: Με την είσοδό του στο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ηρέμησε, καθώς υπήρξε ο ποδοσφαιριστής όπου μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του και να βγάλει στις αντεπιθέσεις τους συμπαίκτες του.

Κρέσπο: Ο Ισπανός αγωνίστηκε όχι ως κεντρικός αμυντικός, ούτε ως αριστερό μπακ, αλλά στην δεξιά πλευρά της άμυνας του ΠΑΟΚ. Ο Κρέσπο απέδειξε ότι είναι ένα πολυεργαλείο για κάθε προπονητή.

Μουλέν: Αγωνίστηκε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, κυρίως να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας, καθώς ο Λουτσέσκου τον υπολογίζει πολύ για την συνέχεια. Ο Γάλλος μέσος στο ντεμπούτο του έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο για να μάθει τους συμπαίκτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ