Στην Τούμπα οι Κυπελλούχοι, αποθέωση από κόσμο και Κ20! (pics)

Στην Τούμπα οι Κυπελλούχοι, αποθέωση από κόσμο και Κ20! (pics)

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Τούμπα και παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση της Κ20 με τον Λεβαδειακό - Αποθέωση από τον κόσμο σε Λουτσέσκου και ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΟΚ το βράδυ του Σαββάτου νίκησε στον τελικό του Κυπέλλου την ΑΕΚ με 2-0 και κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το βαρύτιμο τρόπαιο. Οι «ασπρόμαυροι» ξημερώματα επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη και πήγαν απευθείας στον Λευκό Πύργο, όπου γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους τους.

Το πάρτι συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα στην Τούμπα, όπου πλήθος κόσμου αποθέωσε για μια ακόμα φορά τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του. Οι Κυπελλούχοι έδωσαν το «παρών» στο «σπίτι» του Δικεφάλου και παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση της Κ20 του συλλόγου με την αντίστοιχη του Λεβαδειακού.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνομίλησαν με τους «μικρούς» του Δικεφάλου και έδωσαν χρήσιμες συμβουλές στους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία, οι οποίοι στη συνέχεια νίκησαν τον Λεβαδειακό με 4-2 και κατέκτησαν τον τίτλο.

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας εμψυχώνουν τους Νέους.

Στην Τούμπα βρέθηκε και ο Γιώργος Σαββίδης.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Κ20.

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στην Τούμπα για χάρη των Κυπελλούχων. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χειροκρότησαν και αποθέωσαν τους θριαμβευτές, οι οποίοι έγραψαν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Κυπέλλου, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση το βράδυ θα βρεθούν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Πάολο και θα γιορτάσουν ξανά τη μεγάλη τους επιτυχία. Από την Δευτέρα οι παίκτες θα αρχίσουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους, με τη διοίκηση να θέτει επί τάπητος το μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ