Βέρνμπλουμ: «Να μας προβληματίσει η αποψινή εμφάνιση»

Βέρνμπλουμ: «Να μας προβληματίσει η αποψινή εμφάνιση»

Ο Σουηδός μέσος τόνισε ότι η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Αρη θα πρέπει να προβληματίσει τους Ασπρόμαυρους και να δείξουν καλύτερη εικόνα στα επόμενα ματς.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αρη στο ντέρμπι του Κυπέλλου, με την ομάδα του Πάκο Ερέρα να στέκεται όρθια στην Τούμπα και να φεύγει με το 1-1 από την έδρα του Δικεφάλου. Ο Πόντους Βέρνμπλουμ μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι η αποψινή εμφάνιση θα πρέπει να προβληματίσει τους Ασπρόμαυρους και να δείξουν καλύτερο πρόσωπο στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προφανώς δεν είναι το αποτέλεσμα το οποία θέλαμε. Είναι λίγο δύσκολο όταν δεν παίρνεις αυτό που θέλεις»

Για τις αλλαγές θέσεων κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης: «Δεν υπήρχε πρόβλημα. Το αποδέχεσαι απλά. Είχαμε μία κόκκινη και ήταν λύση τη συγκεκριμένη στιγμή να πάω στα μετόπισθεν. Όλοι είναι καλοί παίκτες οπότε δεν έχει σημασία αν παίζεις ή όχι πρώτη φορά μαζί τους. Τους βοηθάν και σε βοηθούν».

Για το αν είχαν εντολή από τον Λουτσέσκου μετά την αποβολή να παίξουν διαφορετικά: «Το μόνο που άλλαξε είναι ότι οπισθοχώρησα. Ο Τόσκα πέρασε αριστερά, ο Πέλκας λίγο πιο πίσω και αυτό ήταν όλο δεν είχαμε άλλη εντολή»

Για το αν μετά το αποψινό αποτέλεσμα αλλάζουν τα πλάνα της ομάδας και η ψυχολογία ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό: «Νομίζω ότι δεν πρέπει να μας επηρεάσει αλλά πρέπει να μας προβληματίσει. Πρέπει να σκεφτούμε το γεγονός ότι πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση για να κερδίζουμε τα παιχνίδια και όχι να παρουσιαζόμαστε απλά στο γήπεδο. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει».

Για το τι έφταιξε σήμερα και ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει: «Δεν ξέρω. Είναι λίγο χαζό να προβλέψουμε γιατί συνέβη αυτό. Μακάρι να ήταν 6-0 το σκορ και να μη κοιτάζαμε αυτό το πρόβλημα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αυτό και πρέπει να το σκεφτούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ