Βοσνιάδης: «Συγνώμη από τον κόσμο, πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας»

Βοσνιάδης: «Συγνώμη από τον κόσμο, πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας»

Ο τεχνικός του Ηρακλή απολογήθηκε στον κόσμο της ομάδας για τη βαριά ήττα από τον Ατρόμητο και έδωσε το σύνθημα για την ανασύνταξη του Γηραιού.

Ο Ηρακλής παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και γνώρισε τη συντριβή με 6-1. Ο τεχνικός του Γηραιού, Αλέκος Βοσνιάδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Ηρακλή για τη βαριά ήττα από τους Περιστεριώτες και τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να επιστρέψει άμεσα στο δρόμο των επιτυχών.

«Σήμερα απογοητεύσαμε τον κόσμο μας. Συγνώμη. Πρέπει να πατήσουμε στα πόδια μας και να επανέλθουμε. Να κοιτάξουμε να επαναφέρουμε την ηρεμία μέσα στην ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς το σκορ πήρε μια απίστευτη έκταση, κανείς δεν περίμενε. Είναι ευκαιρία να κοιτάξουμε τα καλά μας και τα κακά μας. Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι πως όταν στραβώνει το παιχνίδι να μπορούμε να επανέλθουμε. Δεχτήκαμε ένα στραβό γκολ στο ημίχρονο και είπαμε να προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε και πάλι ένα κακό γκολ και από εκεί και μετά δείξαμε παθητικότητα, ήμασταν σε όλα δεύτεροι. Ξέρουμε ότι υπάρχει τεράστια πίεση στον Ηρακλή και θέλουμε να επανέλθουμε. Πιστεύω ότι υπάρχουν κακές μέρες στο ποδόσφαιρο, σήμερα απογοητεύσαμε τον κόσμο μας του δώσαμε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα πρέπει να πατήσουμε στα πόδια μας και να επανέλθουμε. Μετά από τέτοιες ήττες τα λόγια είναι περιττά, συγνώμη από τον κόσμο αλλά ήμαστε μια έμπειρη ομάδα και μετά από μεγάλες στραβές μπορούμε να επανέλθουμε».

Για το τι πρέπει να αλλάξει μετά την ήττα από τον Ατρόμητο: «Αν μπούμε να διαλύσουμε την ομάδα τότε θα έχουμε κάνει ένα έγκλημα, πρέπει να κοιτάξουμε να επαναφέρουμε την ηρεμία μέσα στην ομάδα. Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα».

Για τις πολλές αλλαγές που έκανε στην αρχική 11άδα του Ηρακλή: «Υπήρχαν προβλήματα και κοιτάξαμε να έχουμε μια πιο φρέσκια ομάδα αλλά από την ώρα που λέμε ότι έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ τότε πρέπει να τους εκμεταλλευτούμε όλους. Κανείς δεν περίμενε ότι η ομάδα θα παρατήσει αυτό το παιχνίδι μετά από δύο στραβά γκολ. Ακόμα και άμα ξανα παίζαμε θα είχαμε και πάλι την ίδια φιλοσοφία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ