Με τρία νέα πρόσωπα η ΑΕΛ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Με τρία νέα πρόσωπα η ΑΕΛ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Τζιανλούκα Φέστα στην αποστολή για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τους Αρκάδες, συμπεριέλαβε και τους νεοαποκτηθέντες Σεσέροβιτς, Σικάφκα και Γιακιμόφσκι.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λάρισας για τον πρώτο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (9/1, 17:15).

Ο Τζιανλούκα Φέστα μετά το τέλος της σημερινή προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με την αρκαδική ομάδα, με τους νεοαποκτηθέντες Σεσέροβιτς, Σικάφκα και Γιακιμόφσκι να βρίσκονται στις επιλογές του Ιταλού προπονητή.

Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να ενσωματώσει στην ομάδα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Βυσσινί, ενώ στην αποστολή της ΑΕΛ βρίσκονται επίσης τέσσερις παίκτες από την ομάδα Νέων του συλλόγου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Σουλούκο, Νούσιο, Μπάμη και Χαλάτση, οι οποίοι θα μοιραστούν τις δύο θέσεις της 18άδας.

Αναλυτικά: Κρίστινσον, Σουλούκος, Καρανίκας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Σικάφκα, Κούνιτς, Ακόστα, Μπαργκάν, Γιακιμόφσκι, Νούσιος, Μπάμης και Χαλάτσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ